Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

14/2019.(III.29.) önkormányzati rendelet

Dátum: 2019.03.30. szombat

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. március 28-i ülésén rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította - a környezetvédelemről szóló 15/2000. (V.22.) és - a közösségi együttélés alapvető szabályairól, valamint ezek elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló 18/2016. (V.27.) önkormányzati rendeleteket.

A 14/2019.(III.29.) önkormányzati rendeletet kihirdetem. A rendelet megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodáján, a Mátrafüredi Teleházban és a Városi Könyvtárban, valamint a város www.gyongyos.hu honlapján, továbbá a www.njt.hu honlapon.

A rendelet 2019. április 1-jén lép hatályba.

Gyöngyös, 2019. március 29.