Mint egy nagy család

Meggyújtották a gyertyákat a Mindenki karácsonyfáján.

Trónok harcával kampányol a Mátra

Elkezdődött a régen várt csata Északon. A Mátrában most nem a trónok, hanem az elemek és az emberek küzdenek meg egymással. A tél támad, de a szálláshelyek felkészültek és már a turisták serege is menetkész.

Idén utoljára üléseztek a gyöngyösi képviselők

Egyebek mellett a helyi tömegközlekedés tarifáiról is döntött idei utolsó ülésén a gyöngyösi képviselőtestület, amely új életet lehelne a lakásért életjáradék programba. A grémium a programról új rendeletet fogadott el, amely több ponton is könnyít a feltételeken, hogy többen élhessenek a lehetőséggel.

Tíz százalékkal emelik az órabért a B. Braun gyárában

Aláírták a 2018-ra szóló bérmegállapodást a B. Braun Medical Kft. vezetői és a szakszervezeti szövetség vezetői. A megállapodásról sajtótájékoztatón adtak hírt a B. Braun gyöngyösi gyárában, ahol tízszázalékos, általános órabéremelést jelentettek be.

Száz családnak segítettek

Száz család részesült azokból az ajándékcsomagokból, amelyeket a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtése során a B. Braun gyöngyösi dolgozói és a Gyöngyösi Kézilabda Klub játékosai segítségével összegyűjtött felajánlásokból állítottak össze. Az ünnepélyes átadáson Kovacsics Péter és Pedro Martins a B. Braun Gyöngyös játékosai által dedikált kézilabdákkal ajándékozta meg a gyerekeket.

40/2017.( XI.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. november 23-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

39/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott A TELEPÜLÉSI HULLADÉKKEZELÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSOKRÓL szóló 11/2014. (IV.25.) önkormányzati rendelet módosításáról.

38/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

37/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelet módosításáról.

36/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2017. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Normatív határozatok - 2017-04-27

Dátum: 2017.05.05. péntek

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. április 27-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

- Gyöngyös Város Képviselő-testületének

135/2017.(IV.27.) önkormányzati határozata - a NYUGAT-HEVESI REGIONÁLIS HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS társulási megállapodásának elfogadásáról

- Gyöngyös Város Képviselő-testületének

137/2017.(I.26.) önkormányzati határozata - a közművelődési és közgyűjteményi intézményhálózat átalakításáról

- Gyöngyös Város Képviselő-testületének

142/2017.(IV.27.) önkormányzati határozata - a Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása és Gyöngyös Város Önkormányzata közötti Együttműködési Megállapodás módosításáról

A határozatok megtekinthetők a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodáján, valamint a város www.gyongyos.hu internetes honlapján.

Gyöngyös, 2017. április 28.

Dr. Kozma Katalin
    Jegyző