Vannak-e ma Kossuth Zsuzsannák?

Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója alkalmából a gyöngyösi Bugát Pál Kórház, a Magyar Ápolási Egyesület Heves Megyei Szervezete és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Heves Megyei Szervezete irodalmi pályázatot hirdet középiskolai diákok részére: Vannak-e ma Kossuth Zsuzsannák, avagy elhivatott egyéniségek Heves megye egészségügyében címmel.

Virágpalánta-beszállítókat keres az önkormányzat

Gyöngyös Város Önkormányzata 2017-ben is szeretné támogatni a városlakókat, lakóközösségeket egynyári virágpalánták kiosztásával.

Önkormányzati összefogás segíthet a természeti csapásokat elszenvedő településeken

Szolidaritási alapot hozott létre a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) Gyöngyös Város Önkormányzata kezdeményezésére.

Fogyasztóvédelmi változás

2017. január 1-jétől átalakult a fogyasztóvédelmi hatósági intézményrendszer, mindenki a lakóhelyéhez legközelebbi járási hivatalban intézheti fogyasztóvédelmi ügyét.

Forgalomszabályozás, nyilvánosság, laktanya

Négy előterjesztést tárgyalt legutóbbi rendkívüli ülésén a képviselő-testület.

1/2017.(I.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. január 26-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelet módosításáról.

39/2016.(XII.16) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2016. december 15-i ülésén rendeletet alkotott az egészségügyi alapellátás körzeteiről.

38/2016. (XII.16.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2016. december 15-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

37/2016.(XII.15.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2016. december 15-i ülésén rendeletet alkotott a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Hirdetmény

Hirdetmény a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat elbírálásáról.

1/2017.(I.27.) önkormányzati rendelet

Dátum: 2017.02.07. kedd

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. január 26-i ülésén

Az 1/2017.(I.27.) önkormányzati rendeletet

kihirdetem.

A rendelet megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodáján, a Mátrafüredi Teleházban és a Városi Könyvtárban, valamint a város www.gyongyos.hu internetes honlapján, továbbá a www.njt.hu honlapon.

A rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, kivételt képez ez alól a rendelet 4. § (1) bekezdése, mely 2017. február 1-jén lép hatályba.

Gyöngyös, 2017. január 27.

Dr. Kozma Katalin
    jegyző