Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Harminc szavazókör lesz Gyöngyösön

Dátum: 2013.07.31. szerda

Utoljára módosítva: 2014-08-28 14:34

A 2014-es választásokon harminc szavazókörben adhatják le voksaikat a gyöngyösiek.

Gyöngyös városban 30 szavazókör kerül kialakításra. A szavazókörök sorszámát, területi beosztását, a szavazóhelyiségek címét, a központi névjegyzékben szereplő választópolgárok szavazókörönkénti számát a kapcsolódó dokumentumok közül letölthető határozat melléklete tartalmazza.

Az ugyancsak letölthető határozat értelmében a helyi választási iroda vezetője a települési szintű lakóhellyel rendelkező választópolgárok számára a 6. szavazókört (Zeneiskola, Gyöngyös, Szt. Bertalan u. 11.) jelölte ki.