3 °C

 
 
Tisztelt Vállalkozók! Tisztelt Magánszemélyek!

Köszönjük, hogy 2019. évben az adókötelezettségeinek teljesítésével, valamint befizetett adójával hozzájárult Gyöngyös város fejlődéséhez!

Advent második gyertyája ég

A Belváros téren Kárpáti István alpolgármester gyújtotta meg a második gyertyát a város adventi koszorúján.

Gyöngyösi Újság 2019 december

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2019 decemberi száma.

Gyöngyösi Kalendárium: olvasni mindig öröm

A Gyöngyösi Kalendárium 2020-as évre szóló kiadványa értékes könyv lesz mindazoknak, akik ismerik és szeretik Gyöngyöst, s azoknak is, akik szeretnének megismerkedni a város jelenével, régebbi és közelmúltjával.

Kéményseprési kisokos

Heves megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenHorváth László: álságos a kezdeményezés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.04. péntek
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Álságosnak nevezte az MSZP és a Jobbik jelöltjének választási vitakezdeményezését a Fidesz-KDNP helyi jelöltje. Horváth László szerint, akik a vitát kezdeményezték, az elmúlt négy évben is képviselők voltak, mégsem ajánlották fel segítségüket, amikor a választókerületben arra szükség lett volna.

 

Horváth Lászlót, a Fidesz gyöngyösi képviselőjelöltjét korábban Vona Gábor, a Jobbik, és Sós Tamás, az MSZP jelöltje is vitára hívta. Szerdai sajtótájékoztatóján Horváth László világossá tette, hogy nem kíván vitázni, mert szerinte a kezdeményezések álságosak.

„Ez azért nem tűnik teljesen tiszta szándéknak, azért is mondhatnám, hogy ezek a kezdeményezések részben álságosak, mert olyan jelöltektől származnak, akik az elmúlt négy évben is képviselők voltak. Tehát lett volna alkalmuk és lehetőségük arra, hogy az elmúlt évek során különféle problémák kapcsán konzultációt vagy közös fellépést, összefogást kezdeményezzenek, erre azonban példa nem volt.” - fogalmazott Horváth László.

Horváth László ezek között az ügyek között említette Gyöngyös adósságrendezését, amelyről a kormány által kiállított bizonyságlevelet is megmutatta az újságíróknak. A képviselőjelölt azt mondta: a többi jelölt közül nem találkozott senkivel Abasáron az ivóvízszennyezés idején, akkor, amikor a Mátrai Erőmű 20 milliárdos osztalék-kifizetésről döntött, és akkor sem, amikor a bélapátfalvi kitagolások ügyét kellett kezelni. Horváth László szerint a Károlytáró és Gyöngyösoroszi közötti út beszakadását is a kormánynak köszönhetően sikerült rendezni.

Ez utóbbival kapcsolatban a Fidesz jelöltje új hírekkel is szolgált.

„Az útszakasz helyreállítási kiviteli tervei elkészültek, ezek a tervek jóváhagyásra kerültek, jelenleg a kisajátítás van folyamatban, a kivitelezés nettó összege, 170 millió forint rendelkezésre áll, és amint a kisajátítás befejeződik, elkezdődhetnek a munkák.”- közölte.

Horváth László egy választási szórólapot is bemutatott az újságíróknak, amit elmondása szerint az MSZP terjeszt, és amely szerinte valótlanságokat tartalmaz.


Közösségi funkciók