3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A szélsőjobb veszélyeiről beszélt az újságíró

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.19. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szlazsánszky Ferenc, az atv.hu főszerkesztője és a Hetek közéleti hetilap újságírója volt a Konzervatív Értékek Klubjának meghívott előadója a gyöngyösi Művelődési Központban.

   

  Szélsőjobboldali jelenségek Magyarországon – ez volt az esti rendezvény címe, amelyen több tucat érdeklődő jelent meg. Szlazsánszky Ferenc, újságíró az előadás elsődleges céljaként azt jelölte meg: szeretné felhívni a figyelmet a szélsőséges folyamatok egyre növekvő térnyerésére.

  Úgy vélte: kár lenne vitatni, hogy a szélsőséges pártok létező problémákra hív(hat)ják fel a figyelmet.

  - Azt nem vitatja senki, hogy azok között a problémák között, amelyekről a Jobbik beszél, vannak reális és húsbavágó problémák. Itt a párt által kínált válaszokkal és megoldásokkal van a probléma. Illetve számomra azzal is probléma van, hogy ki képvisel egy adott problémát - fogalmazott az újságíró. Beszélt arról is: a Jobbik nem csak párt, de egy mozgalom is, amelynek társszervezetei komoly szélsőjobboldali tevékenységeket folytatnak Magyarországon.

  Vona Gábor a rendezvényen elhangzottakra reagálva azt mondta, mivel a konkurens pártok az utóbbi időben látják a Jobbik erősödését, ezért zúdítanak most össztüzet a pártra. Úgy vélte, ezekre fölösleges bármit is reagálni, ő a programok ütköztetését, és azok megvitatását hiányolja, és bárkivel kész leülni beszélgetni, és megvédeni a programjukat.


  Közösségi funkciók