3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Magyar győzelem Kékestetőn

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.03. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-09-03 16:11
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Magyar győzelemmel zárult a Tour De Hongrie kerékpárverseny, amelynek utolsó versenynapján Gyöngyösön is áthaladtak a versenyzők. A nemzetközi mezőnyben a legrangosabb versenycsapatok közül is voltak indulók, a vezető tévécsatornák pedig napokig közölték a képeket Magyarországról az egész világon.

   
   

  Tizenöt év után ismét hazai győzelem született a Tour de Hongrie-n. A magyar kerékpáros körversenyt a Valter Attila, a CCC Team versenyzője nyerte, aki nem csak az összetett versenyben végzett az élen, de a kékestetői királyetapon is elsőként ért célba. A legnagyobb magyar kerékpárversenyre világviszonylatban is nagy volt az érdeklődés, de természetesen a helyi kerékpárosokat is érdekelte az esemény. A Mátra Biker Sport Club tagjai egy háziverseny keretén belül közelítették meg a szurkolópontokat.

  A Tour De Hongrie öt versenynapját óriási érdeklődés kísérte, annak ellenére, hogy a viadal párhuzamosan futott a Tour De France-szal. A legnagyobb televíziók felváltva közvetítették a rangos sporteseményt, így az egész világon láthatták a sportkedvelők, amikor Gyöngyösön és a Mátrán is áthaladt a mezőny. A kiemelkedő nemzetközi érdeklődést garantálta a harmincegy résztvevő ország ,valamint a legrangosabb versenycsapatok részvétele.

  A verseny gyöngyösi szakaszáról beszámolót láthatnak a Gyöngyösi TV csütörtöki hírműsorában, ahol interjút is láthatnak majd a győztessel.


  Közösségi funkciók