3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Újabb adományt kapott a gyöngyösi kórház

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.12.18. péntek
 
Utoljára módosítva: 2020-12-18 19:16
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Czímer Tamás

  Másfél millió forintot adott át a helyi vállalkozókat tömörítő Mátraaljai Munkaadók Egyesülete a Bugát Pál Kórháznak pénteken.

   
   

  Orbán Tamás, a szervezet elnöke az átadáskor elmondta: helyi vállalkozók összefogása eredményezte, hogy ezzel a szép összeggel tudják segíteni a védekezést. A cél nemes, az üzenet pedig értékes: hiszen ha kell, ők segítenek, de ha kell, rajtunk a sor. Weisz Péter, az egészségügyi intézmény főigazgatója az adomány kapcsán úgy fogalmazott, hogy támogatásuk máskor is, de most különösen jókor érkezett. A kórház vezetése - egyeztetve a vállalkozókkal - a védekezéshez szükséges eszközöket vásárol az adományból.

  Nem ez az első alkalom, hogy vállalkozás vagy szervezet segíti a gyöngyösi Bugát Pál kórházat. Az elmúlt hetekben a Higiguard több száz ezer forint értékben adományozott higiénés termékeket az intézménynek, a Bezzegh Kft. gyümölcsöt szállított az egészségügyi dolgozóknak, a Heves Megyei Gazdakörök Szövetsége pedig tartósélelmiszer-adományt nyújtott át a gyöngyösi kórháznak. Dr. Gulyás Zoltán főorvos fenyőfával igyekezett szebbé tenni az osztályok, diagnosztikai egységek karácsonyát. A MÁTRA-OIL Kft. ügyvezetői több mint 700 kiló narancsot adtak át az egészségügyi dolgozóknak, és a V-trió Kft. is nagy értékű felajánlással segítette a Bugát Pál Kórház munkáját.


  Közösségi funkciók