3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Ózongenerátort kaptak az óvodák és a bölcsődék

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.25. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Az intézmények biztonságos működtetése érdekében Gyöngyös mind a kilenc óvodájában és mind a négy bölcsődéjében ózongenerátorral is fertőtlenítik a helyiségeket.

   
   

  A levegő- és felületfertőtlenítő berendezések beszerzését a fenntartó önkormányzat a Koronavírus Védelmi Alap terhére finanszírozta.

  Gyöngyös önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse a koronavírus terjedését. Tekintettel arra, hogy a közösségbe járó gyerekek fokozottan ki vannak téve a fertőzésnek, az intézményeket fenntartó önkormányzat a város minden óvodáját és bölcsődéjét felszerelte olyan ózongenerátor készülékkel, amelyek gyorsan elpusztítják a vírusokat, a baktériumokat, ezzel nagymértékben csökkentve a járvány továbbterjedését.

  Az ózongenerátor hozzájárul ahhoz, hogy az intézményekben vegyszermentes legyen a higiénia fenntartása a termekben és a játékokon is.

  Az önkormányzat továbbá gondoskodott arról is, hogy szintén ózongenerátorral lehessen fertőtleníteni a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ szervezeti egységeként működő Családok Átmeneti Otthonában, a Család- és Gyermekjóléti Központban, a Család- és gyermekjóléti Szolgálatnál, a Hétszínvirág Napközi Otthonban és az Idősek Klubjában.

  Az önkormányzat gazdasági társaságainak is biztosított fertőtlenítő készüléket.


  Közösségi funkciók