3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Intézményt vezet és a gondozottaknak is segít

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.12. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-11-12 19:15
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös képviselő-testülete Pető Andrásnénak, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ Pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító intézmény vezetőjének adományozta a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetést az idén. A pandémia miatt a díjat nem novemberben, a szociális munka napja alkalmából, hanem egy későbbi időpontban adják át.

   
   

  Pető Andrásné 2006 óta segíti Gyöngyösön a szociális ellátást. Kezdetben közösségi gondozóként vállalt szerepet a szolgáltatás kiépítésében, 2011-től szakmai vezetőként dolgozik, ám a mai napig örömmel vesz részt a gondozói munkában és gyakran van terepen. Az irányítása alá tartozó szervezeti egység évente mintegy 150 klienst lát el. Munkája mellett hivatásos gondnoki minőségben is dolgozik.

  A COVID-19 járványügyi időszakban különösen fontos volt a pszichiátriai és szenvedélybeteg kliensekkel való kapcsolattartás és foglalkozás. A szolgáltatásban az általa kiépített személyközpontú ellátás, és a kliens-gondozó őszinte bizalmon alapuló kapcsolat határozta meg ezeket a hónapokat is. Naponta látogatta kollégáival az ellátottakat, élelemről,gyógyszerről gondoskodtak, valamint lelki támogatást biztosítottak.

  Első diplomáját földrajz szakos tanárként szerezte, majd a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében végzett mentálhigiéné szakon; ezt követően a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karán addiktológiai konzultáns végzettséget szerez. Továbbá rendelkezik tereptanári és közösségi koordinátori képesítéssel, szociálismunkás diplomával, valamint szociális szakvizsgát tett pszichiátriai ésszenvedélybetegek ellátásából.


  Közösségi funkciók