3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Sikeres akciókon vannak túl

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.09. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt időszakban több sikeres akciót is végrehajtott a gyöngyösi városrendészet.

   

  Az önkormányzat részeként működő igazgatóság munkatársai egy lakossági bejelentést követően fogták el azt a személyt, aki illegálisan akart hulladékot elhelyezni az Akaszka utcában. Miután tettét a térfigyelő-kamerák is rögzítették, az elkövető beismerte tettét, amiért a felügyelők 30 ezer forintos helyszíni bírságot szabtak ki.

  Sikerrel jártak a városrendészek a Mérges és a Jeruzsálem úton is, ahol elkapták azt a személyt, aki kábítószergyanús anyagot próbált cigarettahüvelybe tölteni. Az esetet követően a férfit a rendőrök előállították.

  Szintén a Jeruzsálem úton akadt a városrendészek horgára az a személy, aki társasházi kukákat borogatott, és a benne lévő szemetet a földre szórva szennyezte a környezetet. Az elkövető ellen feljelentést tettek.


  Közösségi funkciók