3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


A sportszakma legjobbjait is jutalmazzák

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.04. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-11-04 13:03
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  December 5-ig lehet javaslatot tenni arra, hogy az idén mely sportszakember, sportoló vagy sportegyesület kapja meg kimagasló teljesítménye elismeréseként a gyöngyösi képviselő-testület által alapított városi kitüntetéseket. Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani.

   

  Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város sportmozgalmában kifejtett kimagasló sportmunkának, a sportban kimagasló eredményeket elért személyek és csapatok sportteljesítményének elismerésére Év Sportolói elnevezéssel kitüntetéseket adományozhat.

  A kitüntetés azon sportolóknak, sportegyesületeknek, szervezeteknek adományozható, akik az előző évi felterjesztési határidőt követően kimagasló eredményt értek el.

  Az Év Sportolói kitüntetés adományozható gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben az előző évi felterjesztési határidőt követően aktívan versenyző sportolónak, valamint gyöngyösi sportegyesület vagy sportszervezet színeiben az előző évi felterjesztési határidőt követően aktívan versenyző – minimum két főből álló – csapatnak az alábbi kategóriák szerint:

  Év Utánpótlás Leány Sportolója

  Év Női Sportolója

  Év Utánpótlás Fiú Sportolója

  Év Férfi Sportolója

  Év Utánpótlás Csapata

  Év Felnőtt Csapata

  Az utánpótlás kategóriák díjai azon sportolóknak, csapatoknak ítélhetők oda, akik az előző évi felterjesztési határidőt (2019. december 5-ét) követően elért sporteredményük megszerzésekor az adott sportágban utánpótláskorúnak minősülnek.

  Évente összesen legfeljebb hat - kategóriánként legfeljebb egy - kitüntetés odaítélésére kerülhet sor!

  Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város sportmozgalmában kifejtett kimagasló sportszervezői tevékenységnek, a sportolók eredményes felkészítésének elismerésére Év Sportszakembere kitüntetést adományozhat.

  A kitüntetés annak, a felterjesztés időpontjában még aktív edzőnek, testnevelő tanárnak, játékvezetőnek, sportvezetőnek, sportszervezőnek és sportegészségügyi szakembernek adományozható, aki gyöngyösi sportegyesület színeiben versenyző sportolóinak, illetve gyöngyösi köznevelési intézmény tanulóinak felkészítése, versenyeztetése során kiemelkedő teljesítményt nyújtott, vagy a sport területén kifejtett egyéb szakmai tevékenységével a város hírnevét öregbítette.

  A sportszakemberi munka elismerése díszoklevél, emlékplakett és pénzjutalom átadásával történik. A kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható!

  Az kitüntetésekre való felterjesztés határideje 2020. december 5.
  A kitüntetések átadására várhatóan 2021 januárjában ünnepélyes keretek között kerül sor.

  A részletes feltételeket és a kitüntetéssel járó elismerések leírását Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete tartalmazza, mely a www.gyongyos.hu honlapon megtalálható.

  Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György Polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen, a fent megjelölt időpontig.


  Közösségi funkciók