3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Hétvégén hosszabb ideig tartanak nyitva a temetők

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.10.30. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Október 31-én, szombaton és november 1-jén, vasárnap 7 órától 21 óráig tartanak nyitva a gyöngyösi temetők, valamint a mátrafüredi sírkert.

   
   

  Mindenszentek alkalmával a megszokottól eltérő, hosszabb nyitvatartást biztosít a temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. A hozzátartozók október 31-én és november 1-jén 7 és 21 óra között látogathatják meg szeretteik sírját Gyöngyösön és Mátrafüreden.

  Az ünnepek előtt és alatt a temetőgondnokság folyamatosan üríti a konténereket, és elvégzik a temetők fenntartásához szükséges tevékenységeket.

  November 2-tól a megszokott rendben, 8 órától 17 óráig tartanak nyitva a városi sírkertek.

  A hétvégi ünnepre a Városrendészeti Igazgatóság munkatársai is fokozottabban készülnek. A városrendészek a polgárőrséggel közösen gyakrabban tartanak majd gyalogos szolgálatot a temetőkben és környékén.


  Közösségi funkciók