3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Bankautomatát helyeztek el a Dombon

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.10.28. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-10-28 17:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Üzembe helyezték a Dombon az első bankautomatát, mellyel a lakosok évtizedes kérése kapott zöld utat. Az üzemeltetés feltétele, hogy legalább havonta 1500 készpénzfelvétel történjen.

   
   

  Az ATM-et a Domb egyik legforgalmasabb részén helyezték el, a közelben van élelmiszerbolt, orvosi rendelő, játszótér és óvoda is, így remélhetően sokan veszik majd igénybe.

  Az üzemeltetésnek ugyanis feltétele, hogy elegendően használják az automatát. A dombon több mint négyezer-ötszázan laknak, az ATM-et havonta legalább 750 embernek kell használnia két készpénzfelvétel alkalmával. Ha ez megtörténik, az önkormányzatnak nem kell hozzájárulnia az üzemeltetés költségeihez.


  Közösségi funkciók