3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Ne megszokásból vezessen a kórháznál!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.10.20. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-10-20 09:24
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Nagyon sokan még mindig megszokásból vezetnek a kórház környékén, figyelmen kívül hagyva a forgalmirend-változásra vonatkozó jelzőtáblákat.

   
   

  Mint ismert, a Bugát Pál Kórház és a rendelőintézet környékén másfél hónappal ezelőtt megváltozott a forgalmi rend, segítve a helyi járatos autóbuszok közlekedését.

  A Dózsa György utcát és az Erzsébet királyné utcát összekötő útszakaszt egyirányúsították a Dózsa György utca - Erzsébet királyné utcai parkoló útcsatlakozása között, az Erzsébet királyné utca felé. Így az Erzsébet királyné utcai nagy parkolót a járművek még meg tudják közelíteni az Erzsébet királyné utca felől, azonban a Dózsa utca felé tovább hajtani nem tudnak.

  A Bugát Pál Kórház környékén több helyen megállni tilos jelzőtáblát helyeztek ki, hogy segítsék az autóbusz-közlekedését. A megállási tilalmakra sárgára festett útszegélyekkel is felhívják a járművezetők figyelmét.

  A Mátra út - Erzsébet királyné utca csomópontba pedig forgalomtechnikai tükör segíti az Erzsébet királyné utcáról a Mátrai útra déli irányba kikanyarodókat.

  Kérjük, hogy ne megszokásból közlekedjenek, hanem figyeljék a közlekedést szabályozó és segítő táblákat, jelzéseket!


  Közösségi funkciók