3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Bulik koronavírus idején

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.16. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A szórakozóhelyeken megtartott hétvégi programok magánrendezvénynek minősülnek, a kormányrendelet értelmében 500 főig megrendezhetők. Aki mégis helyteleníti ezeket, kifogását a rendőrség felé jelezheti.

   
   

  Vannak, akik aggályosnak és meggondolatlannak tartják, hogy több gyöngyösi szórakozóhelyen is több száz fős rendezvényeket szerveznek hétvégente, ahol a vendégek a koronavírus terjedését csökkentő szabályok betartása nélkül szórakoznak. Habár a vendéglátóhelyek többségénél belépés előtt mérik a testhőmérsékletet, gondoskodnak a kézfertőtlenítésről, ám a fiatalok nem viselnek maszkot, és a tömeges részvétel miatta a kötelező szociális távolság is betarthatatlan.

  Az elmúlt hetekben több lakossági bejelentés is érkezett a város önkormányzatához azzal kapcsolatban, hogy hová fordulhatnak azok, akik a zárt térben megrendezett, nagy közönséget befogadó partik ellen szót szeretnének emelni.

  A szórakozóhelyeken megtartott hétvégi programok magánrendezvénynek minősülnek, a kormányrendelet értelmében 500 főig megrendezhetők. Aki mégis helyteleníti ezeket, kifogását a rendőrség felé jelezheti. Az önkormányzatnak nincs lehetősége a magánrendezvények szabályozására, korlátozására.

  A járványügyi szabályok betartása a rendezvény szervezőjét és a résztvevőket terheli.


  Közösségi funkciók