3 °C

 
 
30/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

29/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSÁRÓL szóló 5/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Csütörtöktől több intézményt is bezárnak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.09. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-09-09 14:30
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Bezárják az idősek, a fogyatékosok, valamint a pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító intézményeket szeptember 10-től visszavonásig.

   

  Tekintettel az új koronavírus-járvány országos és helyi járványügyi adataira, és arra, hogy a járvány okozta megbetegedés elsősorban az idős és egyéb betegségben szenvedőket érinti leginkább, valamint, hogy a járvány a zártabb közösségekben, intézményekben gyorsabban terjed, a fenntartóval történt egyeztetés alapján a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) intézményeiben az alábbi szigorítások lépnek életbe: az idősek, a fogyatékosok, a pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátását biztosító intézményeket szeptember 10-től visszavonásig bezárják.

  Hétszínvirág Napközi Otthon

  A bezárás időtartama alatt a támogató szolgálat igény és megállapodás esetén otthonában személyi segítést biztosít, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzi. Az ellátottakkal való kapcsolattartás módja a járványügyi veszélyhelyzethez hasonlóan napi szinten telefonon történik, mely dokumentálása az eddig alkalmazott nyomtatványon történik.

  Idősek Klubja

  A bezárás időtartama alatt az egyszeri meleg étkezést kiszállítással biztosítják, illetve a klubban gondozók és a házi segítség nyújtás gondozói igény esetén látogatják az ellátottakat, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzik. Az ellátottakkal való akár személyes, akár telefonos kapcsolattartást napi szinten dokumentálják.

  Pszichiátriai és szenvedélybetegek nappali ellátása

  Az egyszeri meleg étkezést kiszállítással biztosítják, illetve a klubgondozó és a közösségi ellátás gondozói rendszeresen látogatják a gondozottakat, a bevásárlást, gyógyszerek kiváltását elvégzik. Az ellátottakkal való akár személyes, akár telefonos kapcsolattartást napi szinten dokumentálják.

  A KHSZK telephelyein gondoskodnak a teljeskörű fertőtlenítésről.


  Közösségi funkciók