3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Parkolókártya: díjtalan, de meg kell hosszabbítani

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.08. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A feltételekhez kötött várakozási övezetekben szeptember 15-én lejár az érvényességi ideje a tavaly kiállított parkolókártyáknak. Az idei évtől mind az új kártyák igénylése, mind pedig a meglévők meghosszabbítása díjmentes.

   
   

  A Koháry úton és környékén, valamint a toronyháznál és annak közelében lakók, illetve az adott területen vállalkozást folytatók a hónap közepéig újíthatják meg a parkolási engedélyüket.

  Személyesen új parkolókártyát kérni, vagy a meglévő érvényességét meghosszabbítani a Városrendészeti Igazgatóságon (Gyöngyös, Fő tér 2.) lehet ügyfélfogadási időben. Ehhez ki kell tölteni a parkolási engedélyhez szükséges kérelmet, kiegészítve a szükséges mellékletekkel.

  A dokumentumokat postai levélben is el lehet küldeni, vagy szkennelt formában e-mailen a pentek.ildiko@gyongyosph.hu e-mail-címre is továbbítható.

  Parkolási engedélyt a várakozási övezetben található lakásingatlanok tulajdonosai, bérlői, használói, továbbá a várakozási övezetben székhellyel, telephellyel rendelkező személyek jogosultak igényelni.

  Letölthető kérelem: http://www.gyongyos.hu/ugyintezes/varosrendeszet/2992-letoltheto_dokumentumok


  Közösségi funkciók