3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Országos érdeklődés kísérte Gyöngyös logópályázatát

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.05. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Nagy volt az érdeklődés az önkormányzat által meghirdetett logópályázat iránt, melyre a nevezési határidőig, vagyis július végéig 65 pályázat érkezett. A felhívás országosan felkeltette és megmozgatta a kreatív gondolkodók fantáziáját.

   

  Egy szakértői bizottság már értékelte a pályázatokat, melynek javaslatát figyelembe véve – a tervek szerint szeptember végén – majd a képviselő-testület dönt arról, hogy melyik embléma jelképezi leginkább Gyöngyöst.

  Kárpáti István alpolgármester elmondta: nagy érdeklődésre számítottak, ám a várakozásokat felülmúlta, hogy 65 pályázat közül kellett kiválasztaniuk azokat a logóterveket, amelyek amellett, hogy ötletesek, időtállóan mutatják meg a város múltját, jelenét és jövőjét, valamint Gyöngyös különleges értékeit.

  Az alpolgármester hozzátette: örömmel fogadták, hogy nem csupán helyben, hanem országos szinten megmozgatta a profi és amatőr grafikusok fantáziáját az önkormányzat logópályázata.

  A logó nem váltja fel, és nem is helyettesítheti Gyöngyös címerét, elsősorban arra szolgál majd, hogy a turisták és a befektetők könnyebben beazonosítsák a várost, továbbá szükséges egy városi arculati kézikönyv kidolgozásához is.


  Közösségi funkciók