3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Zöldhulladék: gyűjtse össze és kötegelve helyezze a ház elé!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.04. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A vihar miatt keletkezett zöldhulladékot kötegelve kell az ingatlanok előtt elhelyezni, hogy a szolgáltató az ütemezett szállításnak megfelelően el tudja takarítani.

   
   

  A napokban az utóbbi időszak egyik legnagyobb vihara csapott le Gyöngyösre is. A hatalmas erejű szél fákat döntött ki, ágakat szakított le.

  A városban élőknek nagy gondot jelent az ingatlanok előtt, vagy az udvarban letört ágak, kicsavart fák tárolása elszállítása. A zöldhulladék eltakarításában a szolgáltatással megbízott vállalkozás segít majd, a helyi hulladékgyűjtő naptárban megjelölt időpontoknak megfelelően.

  A zöldhulladék-elszállítási ütemterv ide kattintva megtalálható.

  A zöldhulladékot a szállítás napjáig kötegelve lehet elhelyezni az ingatlan előtti területen.

  A nagy méretű ágak, illetve kidőlt fák feldarabolásában a tűzoltók segítenek, ám elszállítani csak a hulladékkezeléssel megbízott cég tudja.


  Közösségi funkciók