3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Zöldhulladék: gyűjtse össze és kötegelve helyezze a ház elé!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.04. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  A vihar miatt keletkezett zöldhulladékot kötegelve kell az ingatlanok előtt elhelyezni, hogy a szolgáltató az ütemezett szállításnak megfelelően el tudja takarítani.

   
   

  A napokban az utóbbi időszak egyik legnagyobb vihara csapott le Gyöngyösre is. A hatalmas erejű szél fákat döntött ki, ágakat szakított le.

  A városban élőknek nagy gondot jelent az ingatlanok előtt, vagy az udvarban letört ágak, kicsavart fák tárolása elszállítása. A zöldhulladék eltakarításában a szolgáltatással megbízott vállalkozás segít majd, a helyi hulladékgyűjtő naptárban megjelölt időpontoknak megfelelően.

  A zöldhulladék-elszállítási ütemterv ide kattintva megtalálható.

  A zöldhulladékot a szállítás napjáig kötegelve lehet elhelyezni az ingatlan előtti területen.

  A nagy méretű ágak, illetve kidőlt fák feldarabolásában a tűzoltók segítenek, ám elszállítani csak a hulladékkezeléssel megbízott cég tudja.


  Közösségi funkciók