3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Újabb körözött személyre bukkantak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.05.06. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-05-07 07:21
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt hétvégén ismét egy rendőrség által körözött személyt azonosítottak Gyöngyösön a Városrendészeti Igazgatóság munkatársai. Ferenczy Dániel igazgató elmondta: kollégáival folyamatosan nyomon követik a police.hu oldalon közétett helybeli körözött személyek listáját, és ha valakit felismernek, azonnal értesítik a rendőrséget.

   

  Munkájuk hatékonynak bizonyult, ugyanis áprilisban is a napokkal ezelőtti esethez hasonló módon sikerült kézre keríteniük valakit, akinek tartózkodási helye eddig ismeretlen volt a rendőrök előtt is.

  Szintén május első hétvégéjén kellett intézkedniük a városrendészeknek, akik egy lakossági bejelentés alapján érkeztek a Mérges útra, ahol az egyik társasházból cserepes muskátlikat tulajdonítottak el. A terület átvizsgálása után gyorsan megtalálták az elkövetőket, akiket azonnal előállítottak a gyöngyösi rendőrkapitányságon.

  Ferenczy Dániel kiemelte: a Városrendészet járőrei folyamatosan arra törekszenek, hogy a gyöngyösiek biztonságban érezhessék magukat. Az év elejétől radikálisan megújult igazgatóságnak továbbra is kiemelt célja, hogy a törvényes rend alapvető feltételeit úgy teremtse meg a városban, hogy a lakossági is elégedett legyen munkájukkal.


  Közösségi funkciók