3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Újabb körözött személyre bukkantak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.05.06. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-05-07 07:21
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az elmúlt hétvégén ismét egy rendőrség által körözött személyt azonosítottak Gyöngyösön a Városrendészeti Igazgatóság munkatársai. Ferenczy Dániel igazgató elmondta: kollégáival folyamatosan nyomon követik a police.hu oldalon közétett helybeli körözött személyek listáját, és ha valakit felismernek, azonnal értesítik a rendőrséget.

   

  Munkájuk hatékonynak bizonyult, ugyanis áprilisban is a napokkal ezelőtti esethez hasonló módon sikerült kézre keríteniük valakit, akinek tartózkodási helye eddig ismeretlen volt a rendőrök előtt is.

  Szintén május első hétvégéjén kellett intézkedniük a városrendészeknek, akik egy lakossági bejelentés alapján érkeztek a Mérges útra, ahol az egyik társasházból cserepes muskátlikat tulajdonítottak el. A terület átvizsgálása után gyorsan megtalálták az elkövetőket, akiket azonnal előállítottak a gyöngyösi rendőrkapitányságon.

  Ferenczy Dániel kiemelte: a Városrendészet járőrei folyamatosan arra törekszenek, hogy a gyöngyösiek biztonságban érezhessék magukat. Az év elejétől radikálisan megújult igazgatóságnak továbbra is kiemelt célja, hogy a törvényes rend alapvető feltételeit úgy teremtse meg a városban, hogy a lakossági is elégedett legyen munkájukkal.


  Közösségi funkciók