3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Ne most lomtalanítson!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.08. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A tavaszi jó idő sokakat arra ösztönzött, hogy az otthon töltött időt lomtalanítással, építkezéssel vagy felújítással töltse el. De sajnos a munka során keletkezett lomok és építési törmelékek sok esetben a közterületeken végzik, miután március közepén, a koronavírus-járvány miatt határozatlan időre bezárt a városi hulladékudvar.

   
   

  Így a gazdátlanul hagyott hulladékok csúfítják és szennyezik is a környezetet. Akik pedig a közterületen hagyják, szabályt sértenek.

  Miután a közszolgáltatás keretében ingyenes lomtalanításra a veszélyhelyzet feloldásáig nincs lehetőség, ezért az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy a kiselejtezett lomokat és építési törmelékeket konténerbe gyűjtsék össze, és szállíttassák el egy lerakóba, az erre a tevékenységre engedéllyel rendelkező vállalkozással.

  Gyöngyösön a közszolgáltatón kívül két cég lehet a segítségükre: a Városgondozási Zrt. (Gyöngyös, Kenyérgyár út 17.) és a Finis Kkt. (Gyöngyös, Kenyérgyár út 17-8.). Kérjük, vegyék fel velük a kapcsolatot.


  Közösségi funkciók