3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Föld órája: szimbolikus lesz a sötétség szombaton

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.28. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös idén is csatlakozott a március 28-ai Föld órája akcióhoz, hiszen a város vezetése fontosnak tartja a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődés biztosítását, hiszen a természeti értékek megóvása mindannyiunk érdeke.

   
   

  A Föld órája az egyik legsikeresebb szemléletformáló akció, melyhez világszerte egyre több település, vállalat, civil szervezet és magánszemély csatlakozik, hogy szimbolikus villanyoltással felhívja a figyelmet a Föld véges erőforrásaira, az éghajlatváltozás negatív hatásaira.

  Március 28-án, helyi idő szerint 20 óra 30 perckor idén is világszerte elalszanak a díszkivilágítások, sötétbe borulnak a települések, míg a lakosok jelentős része az otthoni világítás lekapcsolásával fejezheti ki elkötelezettségét bolygónk megóvásának ügyében.

  A város önkormányzata arra kéri a gyöngyösieket, hogy március 28-án, szombaton, este fél 9-kor minél többen csatlakozzanak a Föld órája akcióhoz, és ha csak egy órára is, de kapcsolják le a felesleges világítást otthonaikban.

  A környezetvédelmi programhoz a www.foldoraja.hu oldalon keresztül, regisztráció után is lehet csatlakozni.


  Közösségi funkciók