3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenÖn is segíthet: koronavírus védelmi alapot hozott létre Gyöngyös

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.27. péntek
 
Utoljára módosítva: 2020-04-21 15:14
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A város egy koronavírus kimutatására is alkalmas diagnosztizáló készüléket vásárol.

   

  Az eszköz költségeit Gyöngyös önkormányzatának költségvetéséből finanszírozzák, de tekintve a beszerzési, illetve a működési költség nagyságát, örömmel fogadják magánszemélyek és cégek adományát, melyet a kiadások és az üzemeltetési költségek csökkentésére használnak fel.

  Az összefogásra azért van szükség, mert a járványügyi helyzet kezelésén kívül ugyanis egyéb más kiadásokra, illetve bevételcsökkenésre kell számítania az önkormányzatnak.

  Ezt segítendő egy úgynevezett koronavírus védelmi alapot hozott létre a város, itt fogadják az adakozók segítségét.

  Köszönettel tartozunk minden egyes adományozott forintért, ezért a tervek szerint a támogatók névsorát közzé fogjuk tenni. Kérjük, hogy a közlemény rovatba írja be a telefonszámát, erre azért van szükség, hogy az adomány beérkezését követően – jogszabályi okok miatt – fel tudjuk venni az adományozókkal a kapcsolatot.

  A felajánlók nevét és a felajánlott összeget a http://gyongyos.hu/koronavirus oldalon közzétesszük.

  Amennyiben nem szeretné, hogy neve, vagy vállalkozása nyilvánosságra kerüljön adakozóként, kérjük, hogy a közleménybe írja be: anonim.

  Tisztelt Adományozók!
  Kérjük, hogy – a korábban kommunikáltakkal szemben – mindenképp vegyék fel a kapcsolatot a Polgármesteri Hivatallal, két okból:

  Jogi okokból szükséges szerződés megkötése az Adományozók és az Önkormányzat között. Amennyiben úgy kívánják, a szerződést és a nevüket bizalmasan kezeljük.

  A személyiségi jogokat maximálisan figyelembe véve az Adományozók nevét csak akkor tudjuk kiírni a honlapra, ha ők ezt kérik, illetve ebbe beleegyeznek.

  A fentiek miatt kérjük, keressék Pintér Ágnest a pinter.agnes@gyongyosph.hu e-mailcímen, és adják meg a nevüket, valamint azt, hogy melyik napon és milyen összeget utaltak át a Koronavírus Védelmi Alap számára és ő majd válasz-e-mailben megkeresi Önöket. Amennyiben e-mail írására nincs módjuk, kérjük hívják a 06 37-769-124-es telefonszámot.

  Amennyiben az utalás közleményébe korábban beírták a telefonszámukat, akkor a Hivatal munkatársai szintén keresni fogják Önöket.

  A felajánlásokat az alábbi számlaszámra várjuk:
  12001008-01519125-03000007

  Kérdés, észrevétel esetén kérjük hívja ezt a számot: 06 37 769-124

  Fogjunk össze Gyöngyösért!

  Köszönjük!


  Közösségi funkciók