3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenA játszótér most nem játszótér! - a szabálysértőket megbüntetik

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.21. szombat
 
Utoljára módosítva: 2020-03-21 11:44
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A tiltás ellenére az utóbbi napokban is sokan használták a játszótereket és a szabadtéri sportpályákat Gyöngyösön annak dacára, hogy a városrendészet munkatársai a lehetőségekhez mérten le- vagy bezárták a közösségi tereket.

   

  Azonban vannak bekerítetlen vagy zárható kapu nélküli játszóterek és sportpályák is, amelyek használata a veszélyhelyzet idején szintén szigorúan tilos. Akik ennek ellenére ott tartózkodnak, a felügyelők figyelmeztetik, és felszólítják a távozásra.

  Ferenczy Dániel, a városrendészet igazgatója elmondta: arra kérnek mindenkit, hogy tartsák be a korlátozó szabályozásokat, ezek figyelmen kívül hagyása ugyanis szabálysértésnek minősül, és akár 50 ezer forint büntetéssel sújtható.

  - Mivel a korlátozó intézkedések a koronavírus-járvány terjedésének lassítását és megfékezését szolgálják, mindenkitől önmérsékletet várunk el - hangsúlyozta az igazgató hozzátéve: a Gyöngyösi Városrendészet munkatársai szolgálatteljesítés közben arra is megkérik a járókelőket, főként a vírus által legveszélyeztetettebb időseket, hogy csak akkor menjenek az utcára, ha halaszthatatlan elintéznivalójuk van, minden más esetben maradjanak otthon.

  Ugyanis a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzet nem előrehozott nyári szünet, vagy szabadság. A kényszerpihenő leginkább a társadalmi felelősségvállalás megnyilvánulása annak érdekében, hogy minél többek egészségét megóvjuk.


  Közösségi funkciók