3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenÖnkéntesek jelentkezését várjuk

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.03.20. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gyöngyös Város Önkormányzata a veszélyhelyzet idejére önkéntes hálózatot szervez, hogy a járványveszély miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül.

   

  Küzdjünk együtt a koronavírus megfékezéséért!

  Felelősséget érezve a nagyszülők és az idős szülők iránt, számítunk mindenki segítségére, aki vállalja az önkéntes munkát, illetve térítésmentesen felajánlja szolgáltatását, ezzel is segítve a karitatív összefogást.

  Önkéntes segítőink nélkülözhetetlenek, hiszen Gyöngyösön igen sok idős ember él - a lakosság majd egyharmada -, ezért az önkéntes szolgálat folyamatos működtetése komoly kihívást jelent.

  Ha ön egészséges 18-65 év közötti felnőtt, és úgy érzi, szívesen csatlakozna Gyöngyös Város Önkormányzata önkéntes csapatához, akkor várjuk jelentkezését.

  Hívjuk és várjuk mindazokat, akik:

  bevásárlást és gyógyszerkiváltást vállalnak,

  a beszerzett tartós élelmiszerek csomagolásában segítenek,

  a beszerzett tartós élelmiszert és gyógyszereket eljuttatják a megadott címre.

  Jelentkezéskor kérjük, adja meg telefonszámát, e-mail címét és azt, hogy miben tud segíteni!

  Ne feledjék, fiatal és egészséges emberek számára a koronavírus-fertőződés szokványos tünetekkel szokott lezajlani. Azonban az idős és a krónikus betegséggel élőket feltétlenül meg kell védenünk a vírussal való találkozástól.

  JELENTKEZÉS:

  Tel.: +36/37/510-310

  E-mail: onkentes@gyongyosph.hu

  Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

  Hiesz György

  Gyöngyös Város Polgármestere


  Közösségi funkciók