3 °C

 
 
Gyöngyösi Újság 2019 augusztus

A Gyöngyösi Újság 2019 augusztusi száma online is elérhető.

Szent István iránytűt adott a kezünkbe

A Szent Bertalan-templomban kezdődött, majd a Fő téri szabadtéri színpadon folytatódott a Szent István-napi városi ünnepség Gyöngyösön. Az új kenyér megáldását követően egész napos programsorozattal és tűzijátékkal várják az ünneplőket.

Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

Egész napos programsorozattal, koncertekkel, tűzijátékkal várja az ünneplőket Gyöngyös önkormányzata augusztus 20-án a Fő téren.

Permeteznek

A gesztenye- és platánfák permetezését végzik Gyöngyösön augusztus 16-a és 18-a között.

Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. augusztus 22-én, csütörtökön, eső esetén augusztus 23-án, pénteken 20 és 24 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Bővebben
24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben





Vállalati segítség - Felújítják a szaktantermet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.07.05. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Procter and Gamble ezúttal oktatási intézmény tantermének felújításához járul hozzá Gyöngyösön. Ezzel a lépéssel nemcsak az oktatási körülményeket javítja, kellemesebb környezetet teremtve diákok és tanárok számára, hanem már a kezdetektől igyekszik vonzóvá tenni a multinacionális vállalatot, mint a diákok számára perspektívát nyújtó, és helyben maradásukat elősegítő, a régió egyik legnagyobb potenciális munkaadója.

   

  A Procter and Gamble gyöngyösi gyárának megnyitása óta rendkívül jó a kapcsolat a cég és a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium között. Számos kiváló teljesítménnyel végzett diák dolgozik már munkavállalóként a vállalatnál.

  Az együttműködés keretében már jó néhány közös projekt, program valósult meg, amit a Procter and Gamble támogatott. Az utóbbi négy hónap folyamán a multinacionális vállalat az alábbiak megvalósulásához járult hozzá:

  Ebben az évben nem mindennapi élményben részesülhettek az oktatási intézmény diákjai a P&G által, 15 diák és két tanár vett részt egy németországi tanulmányúton, ahol a P&G két gyáregységét (Marktheidenfeld és Walldürn) látogatták meg. Az iskola rendkívül hasznosnak tartja az üzemlátogatásokat a diákok számára, hisz ezáltal élményeket, tapasztalatokat gyűjthetnek, és beleláthatnak egy nagyvállalat ipari egységeinek az életébe.

  A cég létrehozta a P&G díjat is az oktatási intézményben, amelynek keretében jutalmazásban részesült a legjobb tanulmányi eredményt elért végzős diák. A díjat az iskola és a Procter and Gamble a tanévzáró alkalmával adta át a legkiválóbb diáknak az iskola tanulói és a szülők jelenlétében.

  Július első hetében indul a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium egy szaktantermének teljes felújítása a P&G támogatásával. A vállalat állja a teljes felújítás összegét, megújul a fűtés, a világítás, a parketta, a cég állja a festést és a tantermi bútorvásárlás költségeit is, de a tanteremben használandó eszközök (pl. projektor stb.) költségét is a vállalat fedezi. A felújítás két hónapig tart, hogy tanévkezdésre már egy teljesen megújult szaktanterem fogadhassa a diákokat. A felújítás első napján több önkéntes P&G dolgozó is segédkezett a munkában.

  A P&G ezekkel a lépésekkel és a támogatásokkal arra törekszik, hozzájáruljon az iskola hírnevéhez, elősegítse, hogy a legtehetségesebbek végezhessenek az oktatási intézményben, valamint, hogy a diákok a régió első számú munkaadójaként tekintsenek a vállalatra tanulmányaik befejeztével - áll a cég közleményében.


  Közösségi funkciók