3 °C

 
 
Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenVállalati segítség - Felújítják a szaktantermet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.07.05. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Procter and Gamble ezúttal oktatási intézmény tantermének felújításához járul hozzá Gyöngyösön. Ezzel a lépéssel nemcsak az oktatási körülményeket javítja, kellemesebb környezetet teremtve diákok és tanárok számára, hanem már a kezdetektől igyekszik vonzóvá tenni a multinacionális vállalatot, mint a diákok számára perspektívát nyújtó, és helyben maradásukat elősegítő, a régió egyik legnagyobb potenciális munkaadója.

   

  A Procter and Gamble gyöngyösi gyárának megnyitása óta rendkívül jó a kapcsolat a cég és a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium között. Számos kiváló teljesítménnyel végzett diák dolgozik már munkavállalóként a vállalatnál.

  Az együttműködés keretében már jó néhány közös projekt, program valósult meg, amit a Procter and Gamble támogatott. Az utóbbi négy hónap folyamán a multinacionális vállalat az alábbiak megvalósulásához járult hozzá:

  Ebben az évben nem mindennapi élményben részesülhettek az oktatási intézmény diákjai a P&G által, 15 diák és két tanár vett részt egy németországi tanulmányúton, ahol a P&G két gyáregységét (Marktheidenfeld és Walldürn) látogatták meg. Az iskola rendkívül hasznosnak tartja az üzemlátogatásokat a diákok számára, hisz ezáltal élményeket, tapasztalatokat gyűjthetnek, és beleláthatnak egy nagyvállalat ipari egységeinek az életébe.

  A cég létrehozta a P&G díjat is az oktatási intézményben, amelynek keretében jutalmazásban részesült a legjobb tanulmányi eredményt elért végzős diák. A díjat az iskola és a Procter and Gamble a tanévzáró alkalmával adta át a legkiválóbb diáknak az iskola tanulói és a szülők jelenlétében.

  Július első hetében indul a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium egy szaktantermének teljes felújítása a P&G támogatásával. A vállalat állja a teljes felújítás összegét, megújul a fűtés, a világítás, a parketta, a cég állja a festést és a tantermi bútorvásárlás költségeit is, de a tanteremben használandó eszközök (pl. projektor stb.) költségét is a vállalat fedezi. A felújítás két hónapig tart, hogy tanévkezdésre már egy teljesen megújult szaktanterem fogadhassa a diákokat. A felújítás első napján több önkéntes P&G dolgozó is segédkezett a munkában.

  A P&G ezekkel a lépésekkel és a támogatásokkal arra törekszik, hozzájáruljon az iskola hírnevéhez, elősegítse, hogy a legtehetségesebbek végezhessenek az oktatási intézményben, valamint, hogy a diákok a régió első számú munkaadójaként tekintsenek a vállalatra tanulmányaik befejeztével - áll a cég közleményében.


  Közösségi funkciók