3 °C

 
 
Megkezdődik a csatornaépítés a Petőfi úton

A KEHOP-2.2.2-15-2016-0091 azonosítószámú, Gyöngyös és térsége szennyvízelvezetésének és tisztításának fejlesztése projekt keretében a Petőfi utcán a szennyvízelvezető csatorna cseréjére kerül sor, a kivitelezés 2019. szeptember 23-án megkezdődik.

Óriási tömeg, kiváló hangulat, igényes produkciók, hibátlan borok az idei szüreti fesztiválon

Zsúfolásig telt a gyöngyösi tér az elmúlt hétvégén, a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál három napja alatt. A nézőszám-rekord a szombat esti EDDA koncerten dőlt meg, de sokan voltak kíváncsiak a Kozmix, a Punnany Massif és a Follow the flow fellépésére is.

Idén is az önkormányzat kapta a művésztelep képeit

A mátrafüredi művésztelep alkotóinak kilenc újabb festményét ajánlották fel az önkormányzat számára. Az alkotások egyelőre a városháza falait díszítik, később azonban egy állandó gyöngyösi galériának is alapjául szolgálhatnak.

Botlatókövek emlékeztetnek az elhurcoltakra

A Frankl család tagjaira emlékeztetnek Gyöngyös első botlatókövei. Az emlékjelek a deportált, munkaszolgálatban vagy haláltáborokban elpusztított honfitársainkra emlékezetnek utolsó szabadon választott lakóhelyükön.

Új autó segíti a hajléktalan-ellátást

Új járművel erősödtek az utcai szociális munka feltételei Gyöngyösön. A gépkocsit az önkormányzat egy sikeres pályázat segítségével szerezte be.

Bővebben
26/2019.(VIII.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. augusztus 29-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

25/2019.(VIII.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. augusztus 29-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Heves megye egészségügyi szakdolgozója Nádudvari Piroska

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.05.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2019-05-22 14:23
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Nádudvari Piroska (középen) Pogonyiné Kiss Irén Heves megyei MESZK elnök és dr. Balogh Zoltán országos elnök

  Ápolók Napi ünnepséget rendezett május 17-én a MESZK Heves megyei szervezete, ahol visszatekintettek a nagy elődökre, de a jelen kor ápolóinak helyzetéről is sok őszinte mondat elhangzott.

   
   

  Az egri megemlékezésen adták át a szervezet által alapított és évente kiosztandó Heves megye egészségügyi szakdolgozója díjat. Ebben az évben a Bugát Pál Kórház munkatársa Nádudvari Piroska, vezető asszisztens, minőségügyekért felelős ápolási igazgatóhelyettes is a díjazottak között van. Nádudvari Piroska egészségügyi pályafutását 36 évvel ezelőtt három műszakos ápolóként kezdte a gyöngyösi kórházban. 1994-ben a vérellátó osztályra került asszisztensnek, két év után vezető asszisztensi kinevezést kapott. Folyamatosan képezte magát, egyetemi diplomát szerzett. 2019 februárjától az ápolási igazgató minőségirányítási helyettesi feladatokat is ellátja. Munkáját alázattal, precízen, legjobb tudásával és mérhetetlen szakmai elhivatottsággal végzi. Kiváló szervező, mely képesség nemcsak a szakmai és irányító tevékenységében nyilvánul meg, hanem a közösségi feladatok ellátásában is. Ápolás szakmai fejlesztésekben, rendezvények szervezésében aktívan részt vállal, igazi csapatember. Vezetése alatt a több évtizede együtt dolgozó transzfúziós osztályt az összetartozás, együttműködés, megbecsülés jellemzi. Kollégáival együtt a kiszállásos véradások rendszeres résztvevője. Szakmája iránti szeretetéről árulkodik, hogy aktívan részt vesz a tudományos munkában, társszerzőként számos előadásban ismert. A minőségirányítás elhivatott szakembere, aki a külső auditok során kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az új dolgozókat tudásával, sok évtizedes tapasztalatával segíti, hogy beilleszkedésük könnyebben menjen. A kórházban zajló ápoló képzésben oktatóként vesz részt. Kimagasló szakmai és közösségi munkájának elismerése ez a díj.


  Közösségi funkciók