3 °C

 
 
Már használatban az elektromos autó

Kormánytámogatással elektromos személyautót kapott a Bugát Pál Kórház is.

A weben is lehet jelezni az úthibát

A fagyos, téli időjárás és a megnövekedett gépjárműforgalom jelentősen megterheli és rongálja az utakat. A gyors hibaelhárítást bárki segítheti, ha jelzi az állami tulajdonban lévő utak kezelőjének a problémát.

Változnak a szabadtéri irányított égetés szabályai

Az 54/2014 (XII.05.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályokról (továbbiakban: OTSZ) 111. számú fejezete "A szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályai" terén, az OTSZ módosításainak hatályba lépésével, 2020. január 22. után jelentősen változnak.

Közös hivatal és parkfenntartás - ismét ülésezett a képviselő-testület

A Pálosvörösmarttal közös önkormányzati hivatal létrehozásával kapcsolatos ügyekről és a parkfenntartási feladatok ellátásáról szóló közbeszerzés kiírásáról döntött január 9-i, rendkívüli ülésén a gyöngyösi képviselő-testület.

A rajongók is szavazhatnak arról, mi szóljon a Bródy-koncerten

Régi klasszikusokkal és új dalokkal is várja Bródy János Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-zeneszerző január 23-ai gyöngyösi koncertjén a rajongókat.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenNyári tábor - igényfelmérés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.05.15. péntek
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Töltse ki a nyilatkozatot, ha szeretné táboroztatni a gyermekét!

 

Gyöngyös Város Önkormányzata az elmúlt években lehetőséget biztosított általános iskolások nyári táboroztatására azon gyermekek számára, akiknek felügyeletét a szülők más módon nem tudták megoldani, és erre igényt tartottak.

Gyöngyös Város Önkormányzata a nyári napközis tábor megszervezése érdekében idén is igényfelmérést végez a gyöngyösi lakóhellyel rendelkező, általános iskolás 7-12 éves korú gyermekekre vonatkozóan.

A napközis tábor időtartamáról (tervezetten: 2015. június 29 - július 31-ig) az igényfelmérés eredményének ismeretében lesz döntés, melyről az érintettek értesítést kapnak.

A nyári napközis tábor helye: Gyöngyös, Iskola út 1. (Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű általános Iskola).

A táborozásért a háromszori étkezés térítési díját kell megfizetni, a júniusi térítési díj beszedésekor, a kedvezmények igénybe vételére való jogosultságok figyelembe vételével.

Kérjük, amennyiben a fenti korcsoportba tartozó gyermeke részére igényli a nyári napközis tábort, szíveskedjen a mellékelt nyilatkozatot kitölteni, és a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) Ügyfélszolgálatán az információs pultnál 2015. május 20-án 18 óráig leadni. Amennyiben a nyilatkozat a fenti időpontig nem érkezik meg, akkor azt úgy tekintjük, hogy gyermeke a nyári napközis tábort nem kívánja igénybe venni.

Érdeklődni a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságának kollégájánál, Gubacsiné Tomkó-Ádám Juditnál lehet, a 37/510-352-es telefonszámon, illetve a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. szám alatt található 107-es irodájában.


Közösségi funkciók
 
 

Kapcsolódó dokumentumok