3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenNyári tábor - igényfelmérés

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.05.15. péntek
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Töltse ki a nyilatkozatot, ha szeretné táboroztatni a gyermekét!

 

Gyöngyös Város Önkormányzata az elmúlt években lehetőséget biztosított általános iskolások nyári táboroztatására azon gyermekek számára, akiknek felügyeletét a szülők más módon nem tudták megoldani, és erre igényt tartottak.

Gyöngyös Város Önkormányzata a nyári napközis tábor megszervezése érdekében idén is igényfelmérést végez a gyöngyösi lakóhellyel rendelkező, általános iskolás 7-12 éves korú gyermekekre vonatkozóan.

A napközis tábor időtartamáról (tervezetten: 2015. június 29 - július 31-ig) az igényfelmérés eredményének ismeretében lesz döntés, melyről az érintettek értesítést kapnak.

A nyári napközis tábor helye: Gyöngyös, Iskola út 1. (Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű általános Iskola).

A táborozásért a háromszori étkezés térítési díját kell megfizetni, a júniusi térítési díj beszedésekor, a kedvezmények igénybe vételére való jogosultságok figyelembe vételével.

Kérjük, amennyiben a fenti korcsoportba tartozó gyermeke részére igényli a nyári napközis tábort, szíveskedjen a mellékelt nyilatkozatot kitölteni, és a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) Ügyfélszolgálatán az információs pultnál 2015. május 20-án 18 óráig leadni. Amennyiben a nyilatkozat a fenti időpontig nem érkezik meg, akkor azt úgy tekintjük, hogy gyermeke a nyári napközis tábort nem kívánja igénybe venni.

Érdeklődni a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságának kollégájánál, Gubacsiné Tomkó-Ádám Juditnál lehet, a 37/510-352-es telefonszámon, illetve a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. szám alatt található 107-es irodájában.


Közösségi funkciók
 
 

Kapcsolódó dokumentumok