3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Tatár Lászlót jelöli a Fidesz alpolgármesternek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-02-18 09:37
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Hiesz György polgármester úgy véli, február 26-án dönthet a testület dr. Tatár László (Fidesz-KDNP) és Kévés Tamás (Jobbik) alpolgármesterré választásáról.

 

Dr. Tatár Lászlót ajánlja alpolgármesternek a Fidesz - erről Horváth László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő beszélt a Gyöngyösi TV Fórum című műsorában.

Azt mondta: a Fidesz konstruktív ellenzéki szerepre készül, arra a kérdésre, hogy hogyan tudnak majd együtt dolgozni a választásokon rivális jelöltként szereplő politikusok azt válaszolta: ez a kötelességük. Úgy vélte, ha voltak is a kampányban egyéni sérelmek, ezeket félre kell tenni.

A Fórum adása:

I. rész:

Hiesz György polgármester szintén bizakodóan szólt az alpolgármester-választás megoldásáról, mint fogalmazott: egy kampányban lehetnek viták, de a munka, a városért érzett felelősség mindkettőjüket a közös munka irányába mozdítja el. Úgy emlékezett, akkor is tudtak konstruktívan együtt dolgozni, amikor korábban ő polgármesterként, dr. Tatár László pedig frakcióvezetőként vett részt az önkormányzat munkájában.

Úgy vélte: sok-sok egyeztetéssel, kompromisszumokkal működni fog a közös munka a polgármester, valamint a Jobbik és a Fidesz-KDNP alpolgármestere között., és nem lesznek elvtelen hátbatámadások, \"kiszorítósdik.\"

Az ügyben még további egyeztetések várhatók, a február 26-i ülésen a polgármester reményei szerint pont került az alpolgármester-választásra.

A Fórum adása:

II. rész:


Közösségi funkciók