3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenTatár Lászlót jelöli a Fidesz alpolgármesternek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.02.18. szerda
 
Utoljára módosítva: 2015-02-18 09:37
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Hiesz György polgármester úgy véli, február 26-án dönthet a testület dr. Tatár László (Fidesz-KDNP) és Kévés Tamás (Jobbik) alpolgármesterré választásáról.

 

Dr. Tatár Lászlót ajánlja alpolgármesternek a Fidesz - erről Horváth László választókerületi elnök, országgyűlési képviselő beszélt a Gyöngyösi TV Fórum című műsorában.

Azt mondta: a Fidesz konstruktív ellenzéki szerepre készül, arra a kérdésre, hogy hogyan tudnak majd együtt dolgozni a választásokon rivális jelöltként szereplő politikusok azt válaszolta: ez a kötelességük. Úgy vélte, ha voltak is a kampányban egyéni sérelmek, ezeket félre kell tenni.

A Fórum adása:

I. rész:

Hiesz György polgármester szintén bizakodóan szólt az alpolgármester-választás megoldásáról, mint fogalmazott: egy kampányban lehetnek viták, de a munka, a városért érzett felelősség mindkettőjüket a közös munka irányába mozdítja el. Úgy emlékezett, akkor is tudtak konstruktívan együtt dolgozni, amikor korábban ő polgármesterként, dr. Tatár László pedig frakcióvezetőként vett részt az önkormányzat munkájában.

Úgy vélte: sok-sok egyeztetéssel, kompromisszumokkal működni fog a közös munka a polgármester, valamint a Jobbik és a Fidesz-KDNP alpolgármestere között., és nem lesznek elvtelen hátbatámadások, \"kiszorítósdik.\"

Az ügyben még további egyeztetések várhatók, a február 26-i ülésen a polgármester reményei szerint pont került az alpolgármester-választásra.

A Fórum adása:

II. rész:


Közösségi funkciók