3 °C

 
 
36/2020.(XI.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 26-án rendeletet alkotott A KÖRNYEZETVÉDELEMRŐL SZÓLÓ 15/2005. (V.22.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

35/2020.(XI.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

Bővebben


Állampapírt, Gyöngyösről

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.12.14. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2014-12-14 07:28
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Megnyitotta gyöngyösi állampapír-értékesítési pontját a Magyar Államkincstár.

 

A Magyar Államkincstár 24 új állampapír forgalmazási ponttal bővíti hálózatát. Ennek részeként nyílt meg Gyöngyösön is az értékesítési pont, a GyöngyHáz bevásárlóközpont II. emeletén.

Mint a megnyitón elhangzott: a gyöngyösi értékesítési ponton a teljes állampapír-kínálat elérhető lesz, így természetesen a legnépszerűbb termékek, köztük a Babakötvény is.

Dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke a megnyitón emlékeztetett: ma már a magyar állampapírok több mint fele hazai befektetők birtokában van, s egyre népszerűbbek a hosszú lejáratú papírok is.

A gyöngyösi értékesítési pont kapcsán megjegyezte: nem tipikus, hogy bevásárlóközpontban kapjon helyet egy állampapír-forgalmazó pont, de reméli, hogy jól választottak és beváltja a hozzá fűzött reményeket az ország huszonharmadikként megnyitott értékesítési pontja.

A reményekről a Magyar Államkincstár heves megyei igazgatója, Zay Ferenc elmondta: 5700 Heves megyei ügyfelük között csupán 282 gyöngyösi akad, holott biztosak abban, hogy a gyöngyösiekben sem alacsonyabb a takarékoskodási kedv és szándék mint a megye bármely más területén élők esetében.

A gyöngyösi értékesítési pont hétfőn és kedden 8-15, szerdán 8-18 óráig tart nyitva.

Hiesz György polgármester üdvözölte a Magyar Államkincstár kezdeményezését, mondván: mindig örömteli, ha bővül egy városban az elérhető szolgáltatások köre, s különösen igaz ez akkor, ha ez a bővülés akár csak egy-két új munkahelyet is jelent.


Közösségi funkciók