3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Működik a konyha és a napközi

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.08.26. kedd
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Az Üdvhadsereg gyöngyösi létesítményében mintegy száz emberre főznek.

 

Megkezdte működését az Üdvhadsereg beruházásában elkészült népkonyha és családi napközi Gyöngyösön. A Jókai úton, az egykori anyatejgyűjtő állomás épületében megnyílt Reménység Háza szolgáltatásaként mintegy száz ember jut naponta egyszer meleg ételhez - számolt be a Gyöngyösi TV.

A beruházást az Európai Unió 97 millió forinttal támogatta.

A népkonyha és a családi napközi mellett utcai szociális munkát is vállalt az Üdvhadsereg a pályázatban, ezt a tevékenységet is hamarosan elkezdik - derült ki a riportból.


Közösségi funkciók