3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenAz egészségvédők egészségét is védik

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.07.16. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Bugát Pál Kórház a dolgozói körében indít egészségfejlesztő programot.

 

A Bugát Pál Kórház pályázati támogatás segítségével a dolgozói körében tudatos egészségfejlesztő programot indít. A közel 10 millió forintból megvalósuló, féléves programban egyebek mellett stresszkezelő, lelki egészség megőrzésére irányuló egészségfejlesztő tréningeken is részt vesznek a gyógyító intézmény dolgozói.

A pályázat lehetőséget ad állapotfelmérésen alapuló egyéni egészségterv kidolgozására is, melynek során a táplálkozás és a testmozgás egyensúlya, annak megtartása, vagy visszaállítása a cél. Csoportfoglalkozások, tréningek, előadások, klubfoglalkozások, gyakorlati oktatás, tábor, sportprogramok, vetélkedők szerepelnek az egészségnevelő, szemléletformáló projekt eszköztárában.

A Bugát Pál Kórház öt éves fenntartási időszakot vállalt a pályázatában, ezzel a menedzsment azt szeretné elérni, hogy az egészséges életmód munkahelyi szintű mintává váljon, hogy fejlődjön az egyéni megküzdési stratégiák kialakítását segítő tudás a munkavállalók körében, és nem utolsó sorban, hogy az itt dolgozók érezzék és megtapasztalják a munkahelyi támaszrendszer erejét - áll a kórház közlményében.


Közösségi funkciók