3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Az egészségvédők egészségét is védik

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.07.16. szerda
 
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Bugát Pál Kórház a dolgozói körében indít egészségfejlesztő programot.

 

A Bugát Pál Kórház pályázati támogatás segítségével a dolgozói körében tudatos egészségfejlesztő programot indít. A közel 10 millió forintból megvalósuló, féléves programban egyebek mellett stresszkezelő, lelki egészség megőrzésére irányuló egészségfejlesztő tréningeken is részt vesznek a gyógyító intézmény dolgozói.

A pályázat lehetőséget ad állapotfelmérésen alapuló egyéni egészségterv kidolgozására is, melynek során a táplálkozás és a testmozgás egyensúlya, annak megtartása, vagy visszaállítása a cél. Csoportfoglalkozások, tréningek, előadások, klubfoglalkozások, gyakorlati oktatás, tábor, sportprogramok, vetélkedők szerepelnek az egészségnevelő, szemléletformáló projekt eszköztárában.

A Bugát Pál Kórház öt éves fenntartási időszakot vállalt a pályázatában, ezzel a menedzsment azt szeretné elérni, hogy az egészséges életmód munkahelyi szintű mintává váljon, hogy fejlődjön az egyéni megküzdési stratégiák kialakítását segítő tudás a munkavállalók körében, és nem utolsó sorban, hogy az itt dolgozók érezzék és megtapasztalják a munkahelyi támaszrendszer erejét - áll a kórház közlményében.


Közösségi funkciók