3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Megújult az Erzsébet gyógyszertár

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.04.10. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2014-04-10 14:41
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Az Erzsébet gyógyszertár megújulva, modern külsővel várja a vásárlókat.

 
 

Az avatóünnepségen köszöntötte a patika dolgozóit dr. Réthy Béla alpolgármester, aki elmondta: az ízlésesen berendezett és praktikusan kialakított úgynevezett szabadpolcos gyógyszertár új szolgáltatást hozott Gyöngyösre.

 

- A megújult gyógyszertár átadó ünnepségén nem feledkezhetünk meg arról, hogy mi, gyöngyösiek különösen nagy tisztelettel és megbecsüléssel emlékezünk azokra a városban és a városért dolgozó gyógyszerészekre, mint Richter Gedeon és dr. Kiss Ferenc, akik munkájukkal nem csak a helyiek gyógyulását, hanem Gyöngyös hírnevét is öregbítették - tette hozzá az alpolgármester.

Dr. Zlinszky János, a Pharmanova Zrt. igazgatósági tagja kiemelte: a gyöngyösi a gyógyszertárhálózat 48. tagja, ahol a modern külső kialakítása során fontos szempont volt a betegekkel való közvetlen kapcsolat megteremtése. A környezet nem csak a könnyebb kommunikációt segíti, hiszen a szabadpolcos rendszer lehetővé teszi azt is, hogy a hasonló termékek közül a vásárlók saját maguk választhassanak, ezáltal a kiszolgálás is gyorsabb lehet.

Csehné dr. Megyeri Judit gyógyszertárvezető biztosította a jelenlévőket arról, hogy a jövőben is a már korábban megszokott családias és barátságos hangulatban várják a vásárlókat.


Közösségi funkciók