3 °C

 
 
Gyöngyösi Újság 2019 december

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2019 decemberi száma.

Gyöngyösi Kalendárium: olvasni mindig öröm

A Gyöngyösi Kalendárium 2020-as évre szóló kiadványa értékes könyv lesz mindazoknak, akik ismerik és szeretik Gyöngyöst, s azoknak is, akik szeretnének megismerkedni a város jelenével, régebbi és közelmúltjával.

Kéményseprési kisokos

Heves megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

A Te Gyöngyösöd - kérdőív fiataloknak

Kíváncsiak vagyunk a gyöngyösi fiatalok véleményére: mit kellene fejleszteni a városban, milyen rendezvényeken vennétek részt, milyen szolgáltatásokat vennétek igénybe szívesen.

Élelmiszercsomagokkal segítik a nélkülözőket

Százharminc család ünnepét tették boldogabbá a B. Braun gyöngyösi gyárának dolgozói és a Gyöngyösi Kézilabda Klub sportolói, akik idén is közösen vettek részt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtésében. A több mint két és fél tonna tartós élelmiszert a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ juttatja el nélkülöző családokhoz.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenTizennyolc jelölt a szavazólapon

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.12. szerda
 
Utoljára módosítva: 2014-03-12 16:12
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A választási bizottság véglegesítette a szavazólapok tartalmát. Tizennyolcan szállnak versenybe.

   

  A gyöngyösi választási bizottság szerdán véglegesítette az országgyűlési választáson induló jelöltek névsorát, s ezzel a szavazólapok tartalmát.

  Mint dr. Magyar Attila, a bizottság elnöke elmondta: tizennyolc jelölőszervezet tizennyolc jelöltje kerül fel a szavazólapokra, a korábban kisorsolt sorrend szerint.

  A bizottságnak a választások napjáig már csak akkor lesz dolga, ha valamilyen kifogás, panasz érkezik a választás tisztaságával kapcsolatban - tette hozzá az elnök, megjegyezve, hogy ha ilyen nem érkezik, akkor a választásig nem üléseznek.

  Mint ismert, a Heves megyei 2. sz. választókörzetben ötvenketten igényeltek jelöltajánló-ívet, s közülük negyvenhárman le is adták. Az ívek ellenőrzése és a jogorvoslati eljárások után végül tizennyolcan indulhatnak az országgyűlési választáson.

  Arról már korábban - mind a negyvenhárom nevet figyelembe véve - döntött a bizottság, hogy milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon a jelöltek. Akinek a nyilvántartásba vételét elutasították, azt kihúzták a listáról, s a mögötte szereplők értelemszerűen egy helyet előbbre léptek.

  Így alakult ki a képviselő-jelöltek végleges sorrendje.

  György Roland FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT
  Vona Gábor JOBBIK
  Rozinka GyöngyiHATMAP
  Schopf Rita MSZDP
  Dr. Lukács ZoltánLMP
  Szegváry Krisztián SEM
  Snep Andrea REND, SZABADSÁG, JÓLÉT PÁRT
  Suha Jenő EU. ROM
  Huszárné Luda Ágnes MDU
  Tenke János A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT
  Sós Tamás MSZP,EGYÜTT,DK,PM,MLP
  Ivády Gábor KTI
  Rézműves Róbert MCP
  Szabó Sándor Miklós SZOCIÁLDEMOKRATÁK
  Egyed Mónika ÖP
  Horváth László FIDESZ,KDNP
  Horváth Mihály ZÖLDEK
  Subicz István SMS

  Közösségi funkciók
   
   

  Kapcsolódó dokumentumok