3 °C

 
 
Ellenőrzik a szirénákat

A szirénák működőképességét ellenőrzik augusztus 30-án Gyöngyösön. Az úgynevezett morgatópróbával kapcsolatosan a lakosságnak tennivalója nincs.

Testvérvárosi megállapodást kötött Gyöngyös és a kínai Luohe

Testvérvárosi megállapodást kötött Gyöngyös önkormányzata a kínai Luohe városával. Az együttműködést főként gazdasági, oktatási és turisztikai területen szeretnék érvényesíteni a felek.

Gyöngyösi Újság 2019 augusztus

A Gyöngyösi Újság 2019 augusztusi száma online is elérhető.

Szent István iránytűt adott a kezünkbe

A Szent Bertalan-templomban kezdődött, majd a Fő téri szabadtéri színpadon folytatódott a Szent István-napi városi ünnepség Gyöngyösön. Az új kenyér megáldását követően egész napos programsorozattal és tűzijátékkal várják az ünneplőket.

Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

Egész napos programsorozattal, koncertekkel, tűzijátékkal várja az ünneplőket Gyöngyös önkormányzata augusztus 20-án a Fő téren.

Bővebben
24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Tizennyolc jelölt a szavazólapon

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.12. szerda
 
Utoljára módosítva: 2014-03-12 16:12
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A választási bizottság véglegesítette a szavazólapok tartalmát. Tizennyolcan szállnak versenybe.

   

  A gyöngyösi választási bizottság szerdán véglegesítette az országgyűlési választáson induló jelöltek névsorát, s ezzel a szavazólapok tartalmát.

  Mint dr. Magyar Attila, a bizottság elnöke elmondta: tizennyolc jelölőszervezet tizennyolc jelöltje kerül fel a szavazólapokra, a korábban kisorsolt sorrend szerint.

  A bizottságnak a választások napjáig már csak akkor lesz dolga, ha valamilyen kifogás, panasz érkezik a választás tisztaságával kapcsolatban - tette hozzá az elnök, megjegyezve, hogy ha ilyen nem érkezik, akkor a választásig nem üléseznek.

  Mint ismert, a Heves megyei 2. sz. választókörzetben ötvenketten igényeltek jelöltajánló-ívet, s közülük negyvenhárman le is adták. Az ívek ellenőrzése és a jogorvoslati eljárások után végül tizennyolcan indulhatnak az országgyűlési választáson.

  Arról már korábban - mind a negyvenhárom nevet figyelembe véve - döntött a bizottság, hogy milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon a jelöltek. Akinek a nyilvántartásba vételét elutasították, azt kihúzták a listáról, s a mögötte szereplők értelemszerűen egy helyet előbbre léptek.

  Így alakult ki a képviselő-jelöltek végleges sorrendje.

  György Roland FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT
  Vona Gábor JOBBIK
  Rozinka GyöngyiHATMAP
  Schopf Rita MSZDP
  Dr. Lukács ZoltánLMP
  Szegváry Krisztián SEM
  Snep Andrea REND, SZABADSÁG, JÓLÉT PÁRT
  Suha Jenő EU. ROM
  Huszárné Luda Ágnes MDU
  Tenke János A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT
  Sós Tamás MSZP,EGYÜTT,DK,PM,MLP
  Ivády Gábor KTI
  Rézműves Róbert MCP
  Szabó Sándor Miklós SZOCIÁLDEMOKRATÁK
  Egyed Mónika ÖP
  Horváth László FIDESZ,KDNP
  Horváth Mihály ZÖLDEK
  Subicz István SMS

  Közösségi funkciók
   
   

  Kapcsolódó dokumentumok