3 °C

 
 
Új eszközök a kórházban

"A Bugát Pál Kórház orvostechnikai infrastruktúra készültségi szintjének javítása" elnevezésű EFOP- 2.2.20-17-2017-00005 azonosító számú, Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló pályázat jóvoltából a betegek hatékony és eredményes ellátását szolgáló eszközök, beszerzése történt meg 49,89 millió forintból a gyöngyösi kórházban.

Idén sem állhat meg a város fejlődése

Örülünk a magas adóbevételnek, de nem örülünk annak, hogy a város adóerő-képessége miatt az idén az állam várhatóan mintegy egymilliárd forintot elvon tőlünk – kezdte beszédét Hiesz György polgármester azon a már hagyományosnak számító évértékelő rendezvényen, ahol Gyöngyös 2019-es gazdasági teljesítményét méltatta.

Már használatban az elektromos autó

Kormánytámogatással elektromos személyautót kapott a Bugát Pál Kórház is.

A weben is lehet jelezni az úthibát

A fagyos, téli időjárás és a megnövekedett gépjárműforgalom jelentősen megterheli és rongálja az utakat. A gyors hibaelhárítást bárki segítheti, ha jelzi az állami tulajdonban lévő utak kezelőjének a problémát.

Változnak a szabadtéri irányított égetés szabályai

Az 54/2014 (XII.05.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályokról (továbbiakban: OTSZ) 111. számú fejezete "A szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályai" terén, az OTSZ módosításainak hatályba lépésével, 2020. január 22. után jelentősen változnak.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenTizennyolc jelölt a szavazólapon

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.12. szerda
 
Utoljára módosítva: 2014-03-12 16:12
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A választási bizottság véglegesítette a szavazólapok tartalmát. Tizennyolcan szállnak versenybe.

   

  A gyöngyösi választási bizottság szerdán véglegesítette az országgyűlési választáson induló jelöltek névsorát, s ezzel a szavazólapok tartalmát.

  Mint dr. Magyar Attila, a bizottság elnöke elmondta: tizennyolc jelölőszervezet tizennyolc jelöltje kerül fel a szavazólapokra, a korábban kisorsolt sorrend szerint.

  A bizottságnak a választások napjáig már csak akkor lesz dolga, ha valamilyen kifogás, panasz érkezik a választás tisztaságával kapcsolatban - tette hozzá az elnök, megjegyezve, hogy ha ilyen nem érkezik, akkor a választásig nem üléseznek.

  Mint ismert, a Heves megyei 2. sz. választókörzetben ötvenketten igényeltek jelöltajánló-ívet, s közülük negyvenhárman le is adták. Az ívek ellenőrzése és a jogorvoslati eljárások után végül tizennyolcan indulhatnak az országgyűlési választáson.

  Arról már korábban - mind a negyvenhárom nevet figyelembe véve - döntött a bizottság, hogy milyen sorrendben szerepeljenek a szavazólapon a jelöltek. Akinek a nyilvántartásba vételét elutasították, azt kihúzták a listáról, s a mögötte szereplők értelemszerűen egy helyet előbbre léptek.

  Így alakult ki a képviselő-jelöltek végleges sorrendje.

  György Roland FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT
  Vona Gábor JOBBIK
  Rozinka GyöngyiHATMAP
  Schopf Rita MSZDP
  Dr. Lukács ZoltánLMP
  Szegváry Krisztián SEM
  Snep Andrea REND, SZABADSÁG, JÓLÉT PÁRT
  Suha Jenő EU. ROM
  Huszárné Luda Ágnes MDU
  Tenke János A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT
  Sós Tamás MSZP,EGYÜTT,DK,PM,MLP
  Ivády Gábor KTI
  Rézműves Róbert MCP
  Szabó Sándor Miklós SZOCIÁLDEMOKRATÁK
  Egyed Mónika ÖP
  Horváth László FIDESZ,KDNP
  Horváth Mihály ZÖLDEK
  Subicz István SMS

  Közösségi funkciók
   
   

  Kapcsolódó dokumentumok