3 °C

 
 
Ifjúsági központ alakulhat a műemlék ingatlanban

Ifjúsági és turisztikai központtá alakulhat a Nádor utca 10. szám alatti műemlék épület egy szlovák-magyar közös európai uniós pályázatnak köszönhetően. A pályázat benyújtásáról idei utolsó ülésén döntött a gyöngyösi képviselő-testület, amely határozott a gyermekek számára térítésmentesen nyújtott oltási programok folytatásáról is.

Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenFeljelentés Kiss Péterék halála miatt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.07.19. péntek
 
Utoljára módosítva: 2013-07-19 09:27
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Feljelentést tett Neidenbach Ákos hegymászó a Legfőbb Ügyészségen Erőss Zsolt és Kiss Péter halála miatt.

   

  Niedenbach Ákos hegymászó szerint hibák sorozata vezetett a két hegymászó halálához, ezért foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen - közölte a Blikk.

  Niedenbach Ákos mások mellett az expedíció vezetőjét, Kollár Lajost okolja a tragédiáért.

  Kollár Lajos, az expedíció vezetője szerint Niedenback Ákosnak nincs tapasztalata a magashegyi mászásban és nem járt még a Himalája közelében. Kollár hozzátette azt is, hogy az expedíció szakmai vezetője Erőss Zsolt volt, ő hozta a döntéseket.

  Erőss Zsolt özvegye, Sterczer Hilda azt nyilatkozta: ha neki és Kiss Péter családjának sincsenek kérdései a tragédiával kapcsolatban, akkor másnak se legyenek.

  Korábbi híreink a Kancsendzönga-expedícióról és Kiss Péterről>>


  Közösségi funkciók
   
   

   
  További cikkek a rovatból