3 °C

 
 
Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenKét diák verekedett össze az iskolában

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.30. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-01-30 17:37
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Még a feljelentés előtt szárnyra kapott, hogy szkinhed-roma összecsapásról van szó.

   

  A Heves megyei Rendőr-főkapitányság cáfolja az atv.hu cikkében megjelent híreszteléseket - mondta el kérdésünkre Soltész Bálint, a főkapitányság sajtószóvivője. A portál cikke szerint "kedden állítólag három bőrfejű megvert egy roma nőt Gyöngyösön, vagy fordítva: három cigány vert meg egy szkinhed lányt. Tény, hogy szerdára a Heves megyei várost ellepték a rendőrök."

  Soltész Bálint azt közölte: a 15.15-kor megjelent cikk fenti állításaival ellentétben 15.30-kor vettek fel feljelentés a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, amely szerint 2013. január 29-én egy gyöngyösi középiskolában két ott tanuló diák összeverekedett az óraközi szünetben. A szóvivő közlése szerint mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A bejelentés kapcsán a Gyöngyösi Rendőrkapitányság indított eljárást.


  Közösségi funkciók