3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Drogdílerre akadtak a városrendészek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-04-22 16:35
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Habár a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozás jóval több teendőt ró a Városrendészet járőrei, továbbra is zavartalanul ellátják azokat a feladatokat, melyekkel "békeidőben" biztosítják Gyöngyösön a közterület-felügyeletet.

   
   

  Áprilisban több esetben is eredményesen léptek fel a szabályszegőkkel szemben.

  Térfigyelő-kamera leplezte le azt az elkövetőt, aki a Durándában nagy mennyiségű trágyát szórt le autójáról a Szép utca mögötti zöldterületre. Ellene - a tettenérést követően - szabálysértési feljelentést tettek.

  Szintén az északnyugati városrészen történt, hogy a járőrök felismertek egy rendőrség által körözött személyt, aki végül a közterület-felügyelők határozott fellépését követően nem ellenkezett, így a városrendészek atrocitások nélkül átadták a rendőröknek.

  - Munkatársaim a Kenyérgyár úti garázssoron pedig egy drogdílert kaptak el - mondta Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője. - Járőröző kollégáim egy gyanús gépjárműre lettek figyelmesek, amiben bódult állapotban feküdt valaki, aki végül nem tudta magát igazolni, így a rendőrség segítségét kértük. A hatóság munkatársai átvizsgálták a gépjárművet, amiben több tasak kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az intézkedés alá vont személyt a rendőrök előállították.

  Az igazgató hozzátette: arra törekszenek, hogy országosan kiemelt, és példaértékű rendészeti szervezetté váljanak, és egyfajta "második rendőrségként" tevékenykedve a városban.


  Közösségi funkciók