3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenKamera buktatta le a szabálysértőt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.02.19. szerda
 
 
  Szerző: Juhász Marianna
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy városi térfigyelőkamera felvétele leplezte le azt az elkövetőt, aki február közepén a Menház utca közelében talicskából trágyát öntött a patakmederbe.

   

  Miután a városrendészet járőrei a kamerafelvétel alapján beazonosították az elkövetőt, felkeresték otthonában. A tettes a cselekményt beismerte, vele szemben köztisztasági szabálysértés elkövetése miatt feljelentést kezdeményeztek.

  Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője elmondta: a térfelügyeleti kamerarendszer belső átszervezésének köszönhetően egyre nagyobb sikerrel derítik fel a jogellenes cselekményeket. Az olyan modern technikai eszköz pedig mint a térfigyelő kamerarendszer, nagy segítséget jelent a közbiztonság megteremtésében, valamint a szabálysértők felderítésében.


  Közösségi funkciók