3 °C

 
 
Ifjúsági központ alakulhat a műemlék ingatlanban

Ifjúsági és turisztikai központtá alakulhat a Nádor utca 10. szám alatti műemlék épület egy szlovák-magyar közös európai uniós pályázatnak köszönhetően. A pályázat benyújtásáról idei utolsó ülésén döntött a gyöngyösi képviselő-testület, amely határozott a gyermekek számára térítésmentesen nyújtott oltási programok folytatásáról is.

Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenNe üljön fel a csalóknak!

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.06.17. kedd
 
Utoljára módosítva: 2014-06-18 09:52
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

Nincs szerződésük az önkormányzattal, bár arra hivatkoznak. Ne engedjék be őket.

 

A gyöngyösi önkormányzattal kötött nem létező megállapodásra hivatkozva csatornatisztítást vállaló cég munkatársai járják Gyöngyöst, több házba is becsöngetve.

Egy lakossági bejelentés szerint az állítólagos szakemberek kezdetben alacsony árat kínálnak a munkáért, majd végezetül több tízezer forintot kérnek a vízelvezetők tisztításáért.

Szemtanúk elmondása szerint az átveréssel próbálkozók egy céglogó nélküli, hatszemélyes platós kisteherautóval járják a várost, amin egy víztartály van.

Sem a polgármester, sem az önkormányzat nem kötött szerződést külsős céggel csatornatisztításra. A Gyöngyösön csatornahálózat tisztítást végző Városgondozási Zrt. vezérigazgatója elmondta, a cég munkatársai jelenleg nem végeznek csatornatisztítást a városban.

Az önkormányzat arra kéri a lakosságot, hogy a fentihez hasonló jellegű csalási próbálkozások esetén értesítsék a rendőrséget a 112-es telefonszámon, ne adjanak pénzt a csalóknak, és ne engedjék be őket az otthonukba.


Közösségi funkciók