3 °C

 
 
Ifjúsági központ alakulhat a műemlék ingatlanban

Ifjúsági és turisztikai központtá alakulhat a Nádor utca 10. szám alatti műemlék épület egy szlovák-magyar közös európai uniós pályázatnak köszönhetően. A pályázat benyújtásáról idei utolsó ülésén döntött a gyöngyösi képviselő-testület, amely határozott a gyermekek számára térítésmentesen nyújtott oltási programok folytatásáról is.

Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenRomániában fogták el a solymosi rablás gyanúsítottját

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.21. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A decemberi gyöngyössolymosi rablás negyedik gyanúsítottja már őrizetben van.

   

  Tavaly december 11-én hajnalban raboltak ki otthonában egy gyöngyössolymosi idős nőt, akit bántalmaztak is - akkor még - ismeretlen támadói.

  A gyöngyösi nyomozók 2014. január 7-én elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra három férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak, míg negyedik társuk ellen európai elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.

  Az elmúlt héten K. József 42 éves román állampolgárt lakóhelyén elfogta a román hatóság, majd 2014. március 19-én átadta a Gyöngyösi Rendőrkapitányságnak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

  Soltész Bálint elmondta azt is: a nyomozók a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárásban a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A férfit őrizetbe vette a Gyöngyösi Rendőrkapitányság és kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését.


  Közösségi funkciók