3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Mérgezett káposztát loptak a mintagazdaságból

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.07.09. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A nagyrédei önkormányzat külterületi kertjéből lopták el a termés tizedét. A káposzta permettel kezelt, így fogyasztása életveszélyes lehet.

   

  Kedd reggel fedezték fel a nagyrédei közmunkaprogram szervezői, hogy ismeretlenek dézsmálták meg a falu szélén található káposztaföld termését. A tettesek a káposzta tizedét vitték el - közölte az önkormányzat.

  Az ellopott növényeket azonban a kártevők elleni védekezve 14 napig ható méreggel kezelték, emiatt a káposzta fogyasztása életveszélyt okozhat. A Nagyrédei Önkormányzat ezért arra kéri a tolvajokat, hogy saját egészségük érdekében ne fogyasszanak a zsákmányból és ne is értékesítsék. Azokat is figyelmeztetik, aki esetleg gyanúsan olcsón vettek káposztát: fennáll a veszélye, hogy a rédei, permetezett termésből vásároltak.

  Nem az első eset, hogy megdézsmálták a közmunkaprogram keretében gondozott kertet: tavaly szinte a teljes fokhagymatermést ellopták néhány nap alatt.


  Közösségi funkciók