3 °C

 
 
Ellenőrzik a szirénákat

A szirénák működőképességét ellenőrzik augusztus 30-án Gyöngyösön. Az úgynevezett morgatópróbával kapcsolatosan a lakosságnak tennivalója nincs.

Testvérvárosi megállapodást kötött Gyöngyös és a kínai Luohe

Testvérvárosi megállapodást kötött Gyöngyös önkormányzata a kínai Luohe városával. Az együttműködést főként gazdasági, oktatási és turisztikai területen szeretnék érvényesíteni a felek.

Gyöngyösi Újság 2019 augusztus

A Gyöngyösi Újság 2019 augusztusi száma online is elérhető.

Szent István iránytűt adott a kezünkbe

A Szent Bertalan-templomban kezdődött, majd a Fő téri szabadtéri színpadon folytatódott a Szent István-napi városi ünnepség Gyöngyösön. Az új kenyér megáldását követően egész napos programsorozattal és tűzijátékkal várják az ünneplőket.

Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

Egész napos programsorozattal, koncertekkel, tűzijátékkal várja az ünneplőket Gyöngyös önkormányzata augusztus 20-án a Fő téren.

Bővebben
24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Szabálytalanságok a gáz-cseretelepeken

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.28. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Lakossági bejelentés alapján ellenőrizték a telephelyeket a katasztrófavédők.

   

  Két Gyöngyös környéki, gáz-futárszolgálatot is működtető cseretelepen tartott ellenőrzést a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság több hatóság bevonásával - mondta el Antal Erika, megyei katasztrófavédelmi szóvivő a heol.hu-nak.

  Mint közölte: az egyik telephelyen a tárolási szabályok súlyos megsértése és a tűzoltó készülékek érvényességével kapcsolatos problémák miatt tűzvédelmi eljárás indul, míg a másik cseretelepen illegális gázforgalmazás miatt a bányakapitányság indítja meg a hatósági eljárást. Utóbbi esetében olyan speciálisan átalakított csöveket is találtak az ellenőrök, melyek alkalmasak lehetnek illegális gáztöltés, átfejtés végrehajtására is.

  Ennek kapcsán a szóvivő emlékeztetett: az autóautógá-kutakon töltött propán-bután gázpalack töltése is bűncselekmény, s a töltés és a használat egyaránt kockázatos, balesetveszélyes, túltöltés esetén akár életveszélyes is lehet.


  Közösségi funkciók