3 °C

 
 
Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Közös hang

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány és a Hétszínvirág Napközi Otthon jótékonysági gálaestet szervezett az intézmény fennállásának 30. évfordulója alkalmából.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenÜldözés: jogsi nélkül, bedrogozva hajtott az árokba

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.27. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-06-28 09:16
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy rendőrök elől menekülő autós hajtott ma árokba a nagyrédei bekötőút közelében. A sofőr és utasa is kábítószer hatása alatt állt.

   

  A rendőri igazoltatás elől próbált meg elmenekülni egy férfi csütörtökön reggel Gyöngyös határában. Mivel a rendőrök jelzésére nem állt meg, a hatóság emberei üldözőbe vették. Az autós a 3-as főúton a nagyrédei bekötőút közelében az árokba hajtott. A kocsi sofőrjét kórházba kellett szállítani, utasa sérülés nélkül úszta meg a kalandot.

  Frissítés 2013-06-28 09:16:50:

  Pénteken Soltész Bálint, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azt közölte: A Gyöngyösi Rendőrkapitányság V. János tiszafüredi és L. Károly abasári lakosok ellen indított eljárást, miután megállapították, hogy a tiszafüredi sofőr alkoholt valamint kábítószert fogyasztott, utasa, L. Károly szintén kábítószer hatása alatt állt.

  A két férfit a rendőrök elfogták és ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett - kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, mely során fény derült arra is, hogy a gépjárművet vezető férfi nem rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel sem.


  Közösségi funkciók