3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenDzsudzsák luxusautójával karambolozott az M3-ason

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.02. vasárnap
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A balesetben senki nem sérült meg.

   

  Két baleset is történt vasárnap délben az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán Gyöngyös közelében. Az egyik balesetben egy Lamborghini és egy Mercedes ütközött, előbbi vezetője Dzsudzsák Balázs válogatott futballista a Dinamo Moszkva játékosa volt. A sportoló egyedül utazott m-A balesetben senki nem sérült meg.

  Dzsudzsák később Facebook oldalán közölte, hogy bérelt autójával a vizes úton megcsúszott.

  Nem sokkal később egy másik baleset is történt ugyanazon a szakaszon, egy Renault csúszott meg a vizes aszfalton, a kocsi összetört, a benne utazó család egyik tagját, egy fiatal lányt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. A helyszínelések idejére több órán át félpályás útzár volt érvényben.


  Közösségi funkciók