3 °C

 
 
Tisztelt Vállalkozók! Tisztelt Magánszemélyek!

Köszönjük, hogy 2019. évben az adókötelezettségeinek teljesítésével, valamint befizetett adójával hozzájárult Gyöngyös város fejlődéséhez!

Advent második gyertyája ég

A Belváros téren Kárpáti István alpolgármester gyújtotta meg a második gyertyát a város adventi koszorúján.

Gyöngyösi Újság 2019 december

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2019 decemberi száma.

Gyöngyösi Kalendárium: olvasni mindig öröm

A Gyöngyösi Kalendárium 2020-as évre szóló kiadványa értékes könyv lesz mindazoknak, akik ismerik és szeretik Gyöngyöst, s azoknak is, akik szeretnének megismerkedni a város jelenével, régebbi és közelmúltjával.

Kéményseprési kisokos

Heves megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenEgy baltával végzett az apjával

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.25. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-04-26 10:51
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy baltával vágta fejbe az apját, majd a holttestét az emésztőgödörbe rejtette. Maga értesítette a rendőrséget.

   

  Nagyfügeden egy húsz éves fiatalember megölte az apját - értesült a heol.hu. A portál szerint a fiatal férfi egy baltával vágta fejbe az apját, majd a holttestet az emésztőgödörbe tette.

  A Heves megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint maga az elkövető tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy megölte az apját. Bejelentésében elmondta: az 59 éves édesapja erősen ittas állapotban megtámadta őt egy baltával, amit elvett tőle és azzal megütötte.

  A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy K. Ádám több alkalommal megütötte a baltával édesapját, majd a holttestet az udvaron lévő emésztőgödörbe dobta. Ezt követően értesítette a rendőrséget.

  K. Ádám ellen - őrizetbe vétele mellett- a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


  Közösségi funkciók