3 °C

 
 
Új eszközök a kórházban

"A Bugát Pál Kórház orvostechnikai infrastruktúra készültségi szintjének javítása" elnevezésű EFOP- 2.2.20-17-2017-00005 azonosító számú, Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló pályázat jóvoltából a betegek hatékony és eredményes ellátását szolgáló eszközök, beszerzése történt meg 49,89 millió forintból a gyöngyösi kórházban.

Idén sem állhat meg a város fejlődése

Örülünk a magas adóbevételnek, de nem örülünk annak, hogy a város adóerő-képessége miatt az idén az állam várhatóan mintegy egymilliárd forintot elvon tőlünk – kezdte beszédét Hiesz György polgármester azon a már hagyományosnak számító évértékelő rendezvényen, ahol Gyöngyös 2019-es gazdasági teljesítményét méltatta.

Már használatban az elektromos autó

Kormánytámogatással elektromos személyautót kapott a Bugát Pál Kórház is.

A weben is lehet jelezni az úthibát

A fagyos, téli időjárás és a megnövekedett gépjárműforgalom jelentősen megterheli és rongálja az utakat. A gyors hibaelhárítást bárki segítheti, ha jelzi az állami tulajdonban lévő utak kezelőjének a problémát.

Változnak a szabadtéri irányított égetés szabályai

Az 54/2014 (XII.05.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályokról (továbbiakban: OTSZ) 111. számú fejezete "A szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályai" terén, az OTSZ módosításainak hatályba lépésével, 2020. január 22. után jelentősen változnak.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenEgy baltával végzett az apjával

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.25. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-04-26 10:51
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy baltával vágta fejbe az apját, majd a holttestét az emésztőgödörbe rejtette. Maga értesítette a rendőrséget.

   

  Nagyfügeden egy húsz éves fiatalember megölte az apját - értesült a heol.hu. A portál szerint a fiatal férfi egy baltával vágta fejbe az apját, majd a holttestet az emésztőgödörbe tette.

  A Heves megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleménye szerint maga az elkövető tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy megölte az apját. Bejelentésében elmondta: az 59 éves édesapja erősen ittas állapotban megtámadta őt egy baltával, amit elvett tőle és azzal megütötte.

  A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy K. Ádám több alkalommal megütötte a baltával édesapját, majd a holttestet az udvaron lévő emésztőgödörbe dobta. Ezt követően értesítette a rendőrséget.

  K. Ádám ellen - őrizetbe vétele mellett- a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


  Közösségi funkciók