3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Lopták a gázt - hat ember ellen indult eljárás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.21. vasárnap
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi rendőrök a TIGÁZ munkatársaival közös akciót tartottak.

   

  A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a TIGÁZ-DSO szakemberei közös akciót tartottak az elmúlt hónapban a szabálytalan gázvételezések felderítése és megszüntetése érdekében - közölte a Heves megyei Rendőr-főkapitányság.

  A több, gyöngyösi helyszínen egyszerre elvégzett ellenőrzés során több szabálytalan vételezést is találtak. Mindegyik esetben helyszíni szemlét végeztek a rendőrök, a TIGÁZ szakemberei pedig leszerelték a nyomáscsökkentőket.

  A gáz méretlen vételezésére, vagyis a gázlopásra különféle módszereket alkalmaztak a gáztolvajok: volt, aki a mérőórát kikerülő csővezetéket épített be, más a gázmérőt megrongálva tette azt működésképtelenné, de akadt olyan is, aki lopott nyomáscsökkentőt épített be. Volt olyan fogyasztó is, akit korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból.

  Hat ügyben indult büntetőeljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. Az okozott kár megállapítása szakértők bevonásával folyamatban van.


  Közösségi funkciók