3 °C

 
 
Ifjúsági központ alakulhat a műemlék ingatlanban

Ifjúsági és turisztikai központtá alakulhat a Nádor utca 10. szám alatti műemlék épület egy szlovák-magyar közös európai uniós pályázatnak köszönhetően. A pályázat benyújtásáról idei utolsó ülésén döntött a gyöngyösi képviselő-testület, amely határozott a gyermekek számára térítésmentesen nyújtott oltási programok folytatásáról is.

Szünetel az ügyfélfogadás a hivatalban

Igazgatási szünetet tart a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal december 23-a és 31-e között. Ezen időszakban a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás szünetel.

Ezt a számot hívja, ha hajléktalant lát az utcán

Gyöngyösön senkinek sem kell az utcán élnie, a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ (KHSZK) által működtetett Hajléktalanok Gondozóházában nappali melegedő, éjjeli menedékhely és átmeneti szállás várja a fedél nélkül élőket, és szociális munkások utcai jelenlétével segítenek a lakhatási krízisben élőkön. Ha az utcán hajléktalan személyt látunk, akkor segítünk igazán, ha minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy milyen veszélyhelyzet áll fenn.

Korlenyomat - ajándéknak is kitűnő

Ünnepélyes keretek között bemutatták a Gyöngyösi Kalendárium 2020 kiadványt.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

34/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. november 28-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Városi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló önkormányzati rendelete megalkotásáról.

Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

BővebbenLopták a gázt - hat ember ellen indult eljárás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.21. vasárnap
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi rendőrök a TIGÁZ munkatársaival közös akciót tartottak.

   

  A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a TIGÁZ-DSO szakemberei közös akciót tartottak az elmúlt hónapban a szabálytalan gázvételezések felderítése és megszüntetése érdekében - közölte a Heves megyei Rendőr-főkapitányság.

  A több, gyöngyösi helyszínen egyszerre elvégzett ellenőrzés során több szabálytalan vételezést is találtak. Mindegyik esetben helyszíni szemlét végeztek a rendőrök, a TIGÁZ szakemberei pedig leszerelték a nyomáscsökkentőket.

  A gáz méretlen vételezésére, vagyis a gázlopásra különféle módszereket alkalmaztak a gáztolvajok: volt, aki a mérőórát kikerülő csővezetéket épített be, más a gázmérőt megrongálva tette azt működésképtelenné, de akadt olyan is, aki lopott nyomáscsökkentőt épített be. Volt olyan fogyasztó is, akit korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból.

  Hat ügyben indult büntetőeljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. Az okozott kár megállapítása szakértők bevonásával folyamatban van.


  Közösségi funkciók